20.11.2012 19:32 příspěvků:2 | Zdravím, Chtěl bych si pořídit mikrofon pro použití ve VOIP, při tvoření videí a VoiceActingu. Dočetl jsem se, že nejlepší volba by byl kondenzátorový mikrofon s kardioidní směrovou charakteristikou (na jedné straně místnosti mám často hlasité vedlejší zvuky, proto kardioidní). Také ho nemůžu mít pořád přímo blízko sebe a měl by být dost citlivý i na maximálně půl metru. Podle článků a recenzí málokdo doporučuje USB mikrofony pro jejich vysokou latenci, proto jsem hledal něco na XLR, ale ktomu je myslím potřeba něco jako předzesilovač... Problém je ten, že se nevyznám ve výběru mikrofonů, proto se chci zeptat někoho, kdo tomu alepoň trochu rozumí. Můžu do toho nacpat ~2000,- Vím, není to moc, ale několik takových mikrofonů jsem sehnal. Předem díky za tipy... |
---|---|
23.11.2012 16:40 příspěvků:2 | Nikdo neumí poradit? |
---|---|
23.11.2012 17:46 příspěvků:48 | http://www.alza.cz/logitech-analog-destop-d148723.htm myslím že tohle požadavky asi splnovat nebude, ale mám ho doma, na to klasické volání na TS,Skype,VT..boží. Zvuk kvalitně přenáší ačkoliv má potlačení šumu, má na sobě pohodlné mute tlačítko. Ale jsem laik, takže nevím co od toho všechno chceš. Ale lépe jsem si vybrat nemohl Procesor - Intel Core i5 3470 3.4GHz
Paměti - 8192MB RAM
Deska - GIGABYTE 990XA-UD3
Disk - Western Digital blue 750GB
Mechanika - DVD/RW
Grafika - AMD Radeon HD 7800 series
Case - Cooler Master Elite 332
Zdroj - ACE Power 600W Black
Monitor: Acer s odezvou 2m/s 21cm úhlopříčka |
---|---|