|<<2>>|

pomoc pls

11.06.2016 11:29
ověřen
filip0099cz | 11.06.2016 09:13

spoměl jsem si že když dam koš mužu jit do staženich souboru vystřižky tam nejsou ale je tam tlačitko windows ale už nevim kam potom dal nechci nic pokazit

Koukám, že čeština ti dlouho nevydržela :-(

Co je to za počítač, není tam na obnovu tlačítko?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
11.06.2016 11:31
ověřen

bluespirit: Nech nás prosím pracovat, až to doděláme a případně se to nepovede, zkus to Ty.

Promiň, ale teď jen rozptyluješ a s tou češtinou teď už i provokuješ.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
11.06.2016 12:01
ověřen

Zcela regulérně jsem položil otázku, která měla padnout už dávno.

"Co je to za počítač a není-li tam tlačítko na obnovu".

Netušil jsem, že s tou otázkou musím čekat až se ti to povede, nebo nepovede.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
11.06.2016 15:01
ověřen

Další možnost je oprava přímo z DVD se systémem.

|<<2>>|
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace