15.08.2015 11:24 příspěvků:4 972 | Dobře, takže z nouze tohle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/memtest/ Nastav tam jakou máš RAM a spusť to. Nesmí tam být žádná chyba. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
15.08.2015 11:29 příspěvků:14 | REPETE-ahoj jestli chceš ještě pomoci???? tak sem hoď meilovou adresu-neco ti napíšu (Zkusím ti to opravit já odemne z počítače na dálku-ty se jen budeš dívat a říkat mi co máš za problémy-jestli ovšem chceš) |
---|---|
15.08.2015 11:42 příspěvků:44 | RAM mám 4 GB, takže ak sa nemýlim, musím do toho Memtestu zadať 4096 MB ? |
---|---|
15.08.2015 11:43 příspěvků:44 | Nie, o takéto služby nestojím, neverím tomu, díky. |
---|---|
15.08.2015 11:45 příspěvků:4 972 | Ano nastav 4096. Na dálku to sice jde, ale ty už máš všechny kontroly provedené a víc ti na dálku těžko někdo pomůže. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.08.2015 11:49 příspěvků:44 | Dal som spustiť test a naskočilo toto. Radšej sa spýtam, než aby som niečo urobil zle. Čo s tým prosím ? |
---|---|
15.08.2015 11:51 příspěvků:4 972 | Potvrď to - OK Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.08.2015 11:57 příspěvků:44 | Práveže som to potvrdil a nič sa nedeje. Stále je tam to okno, kam mám zadať svoju RAM. |
---|---|
15.08.2015 12:14 příspěvků:4 972 | Dej tam jenom 4000 Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.08.2015 12:33 příspěvků:44 | Ani 4000 nejde, stane sa to, čo v prípade čísla 4096. |
---|---|
15.08.2015 12:35 příspěvků:4 972 | Tak 2000, tohle je takový test na nic Ty nemáš v systému utilitku na kontrolu RAM? Nevím zda to pamatuji, ale mělo by tam jít nastavit All unused REA. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
15.08.2015 19:27 příspěvků:2 090 | V tom okénku z 13:49 je napsáno, (stručně) že rozsah testované paměti je omezen Windowsy a že pro otestování máš spustit dvě, popř. více kopií memtestu současně a každé napsat 2000MB, pokud se bude opakovat hláška, pak rozsah ještě snížit. Ale to jen tak na okraj. Nejrozumnější bude, když po BSOD se podíváš do složky Windows/minidump a to, co v ní najdeš, zararuješ a upneš na www.leteckaposta.cz. Sem pak vložíš odkaz s číslem, kde to na té letecké poště najdeme a já požádám odborníka nad jiné kompetentního, aby se na to podíval a řekl Ti, kde je chyba proč ntb padá do BSOD. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
17.08.2015 16:25 příspěvků:44 | V tej zložke žiadna položka "minidump" nie je, ale keď dám slovo minidump do vyhľadávania a otvorím ho (končí to .exe), tak mi len preblikne taká tabuľka s čiernym pozadím a bielym písmom tam ... je to ten súbor, čo hľadáme ? |
---|---|
17.08.2015 16:28 příspěvků:4 972 | Ne to se ti jen otevře příkazový řádek. Nepoužíváš nějaké čističe jako CCleaner apod. Ty minidumpy mažou. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
17.08.2015 17:14 příspěvků:44 | Momentík, tak teraz som zmätený, čo mám teda skúsiť urobiť ? |
---|---|
17.08.2015 17:35 příspěvků:4 972 | Ptal jsem se zda nepoužíváš čističe? Pak tam minidump není. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
17.08.2015 17:41 příspěvků:44 | Pardon, nedal si tam otáznik. Ccleaner mi bol poradený ako prvý krok k vykepšeniu stavu môjho PC, čiže áno, použil som ho. |
---|---|
17.08.2015 17:46 příspěvků:4 972 | Já vím, moje chyba. Tak ho nepoužívej. Až zase bude BSOD tak koukni na C/Windows/minidump a udělej co psal kolega. Pozor, asi budeš muset povolit zobrazení skrytých složek. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
17.08.2015 20:20 příspěvků:2 090 | Ale z Tvého popisu plyne, že po použití CCleaneru už Ti naběhla BSOD, takže by v té složce něco být mělo. Pochopitelně když použiješ CCleaner po posledním BSOD, je složka Windows/minidump prázdná. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
03.09.2015 15:25 příspěvků:44 | Od tej doby sa bluescreen objavil už dosť krát, a stále sa zložka minidump v mojom notebooku nenachádza, pritom Ccleaner ani žiadny iný čistiaci program som nepoužil. |
---|---|