Úvod > Fórum > Ostatní > Pomalý PC > Strana 4

Pomalý PC

15.08.2015 11:24
ověřen

Dobře, takže z nouze tohle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/memtest/

Nastav tam jakou máš RAM a spusť to. Nesmí tam být žádná chyba.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.08.2015 11:29

REPETE-ahoj jestli chceš ještě pomoci???? tak sem hoď meilovou adresu-neco ti napíšu (Zkusím ti to opravit já odemne z počítače na dálku-ty se jen budeš dívat a říkat mi co máš za problémy-jestli ovšem chceš)

15.08.2015 11:42
bluespirit | 15.08.2015 11:24

Dobře, takže z nouze tohle http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/systemove_nastroje/ostatni/memtest/

Nastav tam jakou máš RAM a spusť to. Nesmí tam být žádná chyba.

RAM mám 4 GB, takže ak sa nemýlim, musím do toho Memtestu zadať 4096 MB ?

15.08.2015 11:43
nostnad | 15.08.2015 11:29

REPETE-ahoj jestli chceš ještě pomoci???? tak sem hoď meilovou adresu-neco ti napíšu (Zkusím ti to opravit já odemne z počítače na dálku-ty se jen budeš dívat a říkat mi co máš za problémy-jestli ovšem chceš)

Nie, o takéto služby nestojím, neverím tomu, díky.

15.08.2015 11:45
ověřen

Ano nastav 4096.

Na dálku to sice jde, ale ty už máš všechny kontroly provedené a víc ti na dálku těžko někdo pomůže.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
15.08.2015 11:49

Dal som spustiť test a naskočilo toto.

Radšej sa spýtam, než aby som niečo urobil zle. Čo s tým prosím ?

15.08.2015 11:51
ověřen

Potvrď to - OK

15.08.2015 11:57

Práveže som to potvrdil a nič sa nedeje. Stále je tam to okno, kam mám zadať svoju RAM.

15.08.2015 12:14
ověřen

Dej tam jenom 4000

15.08.2015 12:33

Ani 4000 nejde, stane sa to, čo v prípade čísla 4096.

15.08.2015 12:35
ověřen

Tak 2000, tohle je takový test na nic :-( Ty nemáš v systému utilitku na kontrolu RAM?

Nevím zda to pamatuji, ale mělo by tam jít nastavit All unused REA.

15.08.2015 19:27
ověřen

V tom okénku z 13:49 je napsáno, (stručně) že rozsah testované paměti je omezen Windowsy a že pro otestování máš spustit dvě, popř. více kopií memtestu současně a každé napsat 2000MB, pokud se bude opakovat hláška, pak rozsah ještě snížit.

Ale to jen tak na okraj. Nejrozumnější bude, když po BSOD se podíváš do složky Windows/minidump a to, co v ní najdeš, zararuješ a upneš na www.leteckaposta.cz. Sem pak vložíš odkaz s číslem, kde to na té letecké poště najdeme a já požádám odborníka nad jiné kompetentního, aby se na to podíval a řekl Ti, kde je chyba proč ntb padá do BSOD.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
17.08.2015 16:25

V tej zložke žiadna položka "minidump" nie je, ale keď dám slovo minidump do vyhľadávania a otvorím ho (končí to .exe), tak mi len preblikne taká tabuľka s čiernym pozadím a bielym písmom tam ... je to ten súbor, čo hľadáme ?

17.08.2015 16:28
ověřen

Ne to se ti jen otevře příkazový řádek. Nepoužíváš nějaké čističe jako CCleaner apod. Ty minidumpy mažou.

17.08.2015 17:14

Momentík, tak teraz som zmätený, čo mám teda skúsiť urobiť ?

17.08.2015 17:35
ověřen

Ptal jsem se zda nepoužíváš čističe? Pak tam minidump není.

17.08.2015 17:41

Pardon, nedal si tam otáznik. Ccleaner mi bol poradený ako prvý krok k vykepšeniu stavu môjho PC, čiže áno, použil som ho.

17.08.2015 17:46
ověřen

Já vím, moje chyba. Tak ho nepoužívej. Až zase bude BSOD tak koukni na C/Windows/minidump a udělej co psal kolega. Pozor, asi budeš muset povolit zobrazení skrytých složek.

17.08.2015 20:20
ověřen

Ale z Tvého popisu plyne, že po použití CCleaneru už Ti naběhla BSOD, takže by v té složce něco být mělo. Pochopitelně když použiješ CCleaner po posledním BSOD, je složka Windows/minidump prázdná.

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
03.09.2015 15:25

Od tej doby sa bluescreen objavil už dosť krát, a stále sa zložka minidump v mojom notebooku nenachádza, pritom Ccleaner ani žiadny iný čistiaci program som nepoužil.

Diskuze k tomuto tématu pokračuje na další stránce.
Pokud budete vkládat odpověď bez znalosti dalších stránek můžete být mimo :)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace