Dotaz vyřešen reakcí: 07.07.2015 14:51
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
09.04.2015 10:26 příspěvků:31 | hm pořád jsou tam prodlevy v načítání stránek ohledně těch driverů, ze stránek sony, na které jsi mne odkazoval, který z balíků je síťový? jestli je tedy mám nahrát? díky pak za vyjádření k logům |
---|---|
09.04.2015 10:31 příspěvků:4 972 | Zkontroluj teploty tímto: http://www.slunecnice.cz/sw/hwmonitor/ a dej sem do přílohy screen. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
09.04.2015 10:47 příspěvků:2 090 | Aby bylo jasno: Na stránce Sony není žádný síťový balík. Pokud Tě tam něco může zajímat, je to WLAN driver pro Win7 64bit (to je ten druhý v pořadí), ale pokud Ti wifina na Tvém ntb funguje, tak Tě tam nemusí zajímat vůbec nic. Prosím, vlož sem screen ze Správce zařízení (Start - pravoklik Počítač - Spravovat - Správce zařízení), pak Ti zkusím říct více. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 10:49 příspěvků:31 | tady je nejprve ta teplota |
---|---|
09.04.2015 10:52 příspěvků:31 | Tím způsobem to nešlo, vždy ukazuje že to nenašlo cestu, ale přes systém a správce zařízení mám toto? |
---|---|
09.04.2015 11:03 příspěvků:2 090 | Krátce k teplotám: Stáhni prográmek Heavy Load, spusť ho a po cca 10 minutách sem vlož znovu screen z HWmonitoru (mimochodem, ten Tvůj HWM se mi nelíbí, mně se zobrazuje jinak, a to teploty minimální, maximální a současné). Aha, je mi to jasné, kašli na Speecy, stáhni HWMonitor a po deseti minutách HeavyLoadu (se spuštěným HWMonitorem) sem dej screen z toho HWMonitoru. Tam bude to, co chci vidět. Ke Správci zařízení: Zkus odebrat všechna zařízení s vykřičníkem a restartuj PC. Pak sem screen Správce zařízení vlož znovu. Ta zařízení s vykřičníkem se mi zdají docela zbytečná. Takhle vypadá můj Správce zařízení: (W7 32bit, jinak podobně jako Ty) Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 11:14 příspěvků:4 972 | HW-monitor je k tomu určený! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
09.04.2015 16:28 (účet zrušen) příspěvků:39 | dobře myslím, že teploty ukazují velmi zajimavé hodnoty, ale přenechám to zde odborníkům nyní se ti věnují. Budeme komunikovat přes poštu podíváme se na ten LOG. |
---|---|
09.04.2015 16:54 příspěvků:2 090 | Máš pravdu, hlavně teplota CPU je zajímavá a jestli není v zatížení, tak bych řekl až vražedná. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 16:56 (účet zrušen) příspěvků:39 | Zdravím Tě, Mě zaujala teplota MB což se zřídka vidí. Podle LOGu FRST co vidím je to na delší řešení. |
---|---|
09.04.2015 17:00 příspěvků:2 090 | Ano, ale při té teplotě CPU je ta teplota MB docela normální. Musíš uvažovat, že to čidlo teploty MB může být kdekoli, třeba i v těsné blízkosti CPU. I když to může být i teplota chipsetu, která taky občas bývá zatraceně vysoká. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 17:45 příspěvků:1 873 | Je to notebook a jestli nebyl dosud číštěný od prachu tak, jsou teploty si myslím celkem odpovídající, takže vyčistit i od prachu. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
09.04.2015 18:59 příspěvků:31 | Zasílám 1x před HeavyLoad |
---|---|
09.04.2015 19:00 příspěvků:31 | a Po heavy (pŕi heavy) |
---|---|
09.04.2015 19:06 příspěvků:31 | Jinak větrá a větrá i když není spuštěný žádný program, což doposud nikdy nedělal Web se seká Word a Excel nejprve neotevře soubor se zprávou X nepodařilo se načíst. Až když to zavřu a otevřu znovu, tak se word i excel rozběhnou To vše se děje teď ty poslední 4 dny Např. chrome mám otevřený 1x, ve správci úloh je víckrát, někdy i 10x teď 3x přitom mám jen jedno okno |
---|---|
09.04.2015 19:06 příspěvků:31 | a |
---|---|
09.04.2015 19:28 příspěvků:2 090 | Jestli má CPU v zátěži 83°C a bez zátěže 72°C, pak se nelze divit, že větrá a větrá a větrá...... Jak je to s tou čistotou? Nemanipuloval jsi s chladičem CPU? Správce úloh je v pohodě. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 19:37 příspěvků:31 | No čistotu nepoznám, mám jen takový ten ztlačený vzduch, kterým jsem se snažil to nějak profoukat asi před rokem, ale preventivně, nebyly žádné potíže s ničím jsem nemanipuloval, to vše se začalo dít před pár dny asi budu muset někam do servisu to nechat pročistit a snad to pomůže, nebo to může být ještě něco jiného? |
---|---|
09.04.2015 20:12 příspěvků:2 090 | "jsem se snažil to nějak profoukat asi před rokem" Nevěřil bys, co se za rok dokáže v chladicích cestách napěchovat. Minimálně to zkus znovu profouknout (vždy proti směru foukání větráku), ale asi by stálo za to částečně demontovat a vyčistit mechanicky. Ale jestli nemáš žádné znalosti o konstrukci notebooků, nech to na schopném kamarádovi nebo nejraději na servisu. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
09.04.2015 20:19 příspěvků:31 | Nemám znalosti o konstrukci notebooků ani ň děkuju moc za rady, ještě počkám na odpověď Tritong ohledně LOGu to větrání snad ale nezpůsobuje pomalé načítání stránek, dlouhé spouštění programů, vadu na word a excell (to vše až od 4 dny zpět, nic jsem před 4 dny neinstaloval) přesto moc děkuji |
---|---|