22.04.2011 22:43 příspěvků:1 920 | Ahoj, někdo z vás si mohl minulej rok všimnout tohoto případu v televizi. Teď je tu zas. Jde o to, že přistoupíte na stránky (v tomtu případě http://www.ms-2011.cz/ ) a při kliknutí na jakýkoliv odkaz to po vás chce registraci. JENŽE. Pokiaľ požadujete registráciu na propagačné súťaže označte príslušné políčko pri registrácií. Budete automaticky zaradený do zlosovania o najnovší 3D Televízor 152 cm, 3D Notebook ASUS a XBOX 360 vrátane Kinect. Len registrovaní užívatelia budú zaradení do propagačnej súťaže o vecné ceny. Kliknutím na tlačítko "Registrovať" žiadam prevádzkovateľa stránky http://www.sampionat.sk o sprístupnenie prístupu k databáze plnej hokejových informácií. Aby sa zabránilo zneužitiu a zámernému zadávaniu chybných údajov, bude Vaša IP-Adresa [188.116.76.211] a poskytovateľ internetu [ip-188-116-76-211.static.spk.cz] pri použití uložená. Na základe tejto IP adresy je možné identifikovať danú osobu cez Vášho poskytovateľa Internetu. Kliknutím na tlačítko "Registrovať" akceptujete uzatvorenie zmluvy s našou spoločnosťou na dobu 12 mesiacov. , splatenie a prístup podľa Všeobecných obchodných a užívateľských podmienok, všeobecných užívateľských informácií. Prehlasujem týmto, že som spôsobilý /á/ na uzatvorenie tohto právneho vzťahu a súhlasím podľa § 65 zák.č.610/2003 Z.z. a § 4 ods. 6 zákona č. 22/2004 Z.z. v platnom znení, so zasielaním informácií a ponúk komerčnej komunikácie elektronickou poštou.<span style="color:#00FF00">POZOR KAM SE REGISTRUJETE A ČTĚTE VŠE, I TO NEJDROBNĚJŠÍ!!! |
---|---|
22.04.2011 23:01 příspěvků:5 728 | probiralo se to 10000x.... bez cisla op, rodneho cisla a hlavne podpisu nic neni platne. nic vymahat nemuzou, je to jen trik jak z lidi vytahnout penize(leknou sea radeji zaplati) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
22.04.2011 23:11 příspěvků:1 920 | Vím že u nás toto platí, myslíš že i na slovensku? Tam jsou zákony mnohdy kratší. |
---|---|
23.04.2011 09:08 příspěvků:5 728 | to plati ve vsech statech. staci se zamyslet. vsude plati rodne cislo+podpis+inicialy a u pujcek atd chcou 2 doklady totoznosti. bez tohoto si muzou vymahat co chcou, ale bez uspechu. slovaci maj stejny zakony do roku 1993. a nejsou to blbe opice, coz si ty evidentne myslis Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
23.04.2011 12:34 příspěvků:1 920 | Já si o slovácích nemyslím, že jsou blbé opice. Myslím si to jen o lidech, kteří tu fakturu zaplatí. Tak si nech těch blbých názorů na mě, který nejsou pravdivý. |
---|---|
23.04.2011 14:29 příspěvků:3 | Já musím říci, že jsem svou vlastní blbostí se dostala do tohoto problému. Můžete mi, prosím, tedy říci, co dělat? Když už jsem tedy zaregistrovaná a dokonce jsem se i přihlásila? Začala jsem tedy využívat jejich služby, tudíž - zaplatit? Děkuji za odpověď. |
---|---|
23.04.2011 14:46 příspěvků:1 920 | Ahoj, žádné peníze neposílej. Jak už napsal radeksima, tak z tebe nijak peníze vyvábit nemůžou. Pokud se ti chce, můžeš toto poslat třeba do občanského Juda nebo černých ovcí, třeba tě uvidíme v televizi. ROZHODNĚ NIC NEPLAŤ, TY PENÍZE Z TEBE VYTÁHNOUT SOUDNĚ NEMŮŽOU. |
---|---|
23.04.2011 17:19 příspěvků:3 | Děkuji Wojto za odpověď, i když se to tady omýlá xxkrát protože jsem toho pročetla hodně a slovenské zákony říkají, že jedním tlačítkem nejde uzavřít smlouvu a pokud bych to zaplatila, tak teprve tu smlouvu uzavírám, takže nic platit nebudu jsou to svině ale, ve středu je s nimi soud |
---|---|
23.04.2011 18:47 příspěvků:1 920 | Ty se sněma jdeš soudit? Tak jestli máš dobrýho právníka, tak ať žádá náhradu škody za nervy a platbu tvého právníka. Šmejdi Já tomuto až zas tak nerozumím. |
---|---|
23.04.2011 19:06 příspěvků:3 | Ne, já se s nimi nesoudím, ale byla podána na ně hromadná žaloba za další podvodné stránky, které mají, minulý rok udělali to samé, akorát s MS v hokeji 2010. Jen prostě čekám, co se z toho ukáže:/ |
---|---|
23.04.2011 19:07 příspěvků:1 920 | Nemají šanci. |
---|---|