Dotaz vyřešen reakcí: 24.07.2015 13:36
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
23.07.2015 10:05 příspěvků:11 | Ahoj, zna nekdo plugin do prohlizece ( idealne firefoxu ) ktery by dokazal pocitat nacitani stranek ? Myslim napriklad na strance seznam.cz budu klikat ruzne sekce a plugin by pocital pouze cas nacitani stranek u a celkovy cas by byl nekde videt. moderace: Máš nějaký problém s češtinou ? diakritika ... |
---|---|
23.07.2015 10:49 příspěvků:13 | K čemu to potřebuješ? O pluginu nevím, možná takového něco bude. Pokud potřebuji měřit rychlost např. svých webů, tak používám http://tools.pingdom.com/fpt/ Ale nevím, jestli to je to, co potřebuješ Webový grafik a designér - www.jiripavlas.cz
| Osobní rozvoj a sebevzdělávání - www.nejenonline.cz |
---|---|
23.07.2015 14:50 příspěvků:11 | potrebuju zmerit kolik casu zabere samotne nacitani stranek pri praci s webem/aplikaci na domene, nikoliv jen prvotni nacteni. |
---|---|
23.07.2015 17:53 příspěvků:1 873 | Na vzkaz v editaci příspěvku nereaguješ tak znovu. Piš česky. (s diakritikou) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.07.2015 18:32 příspěvků:11 | nevidim duvod proc .. jestli je to pravidlo fora tak jsem ho asi prehlid |
---|---|
23.07.2015 18:35 příspěvků:2 090 | Pravidlo to není, ale snad jsi Čech a česky umíš, ne? Tak ji nemusíš "ku.vit" víc, než je zdrávo! Tady nepíšeš SMS a klávesnici snad českou máš. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.07.2015 05:54 příspěvků:1 873 | To máš bohužel pravdu, ale správce nepředpokládal, že takovou samozřejmost je třeba psát do pravidel. --------- Protože se to špatně čte a pak se můžeš na řešení dlouho načekat, zrovna tak totiž není nikde napsáno , že je někdo povinen takovou "prasečinu" louskat a ještě na ni odpovídat. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
24.07.2015 12:07 příspěvků:11 | rozumim, v takovem pripade at lidi co tu "presecinu" nechteji luskat neodpovidaj. Ja to pochopim. satam : ja nepisu SMS a ty nepises nic konstruktivniho, tedy, jestli te muzu poprosit, nech si ty tvoje sra.ky pro sebe. A ku.veni cestiny mi je uplne u ... Lidi co pisou kuli rejpani a svemu egu fakt clovek najde v kazdem tematu, myslim je lepsi cist text bez diakritiky nez se louskat pres podobne prispevky. |
---|---|
24.07.2015 12:13 příspěvků:4 972 | Příspěvky které jsou napsané česky se louskat nemusejí, ale příspěvky psané jako SMS už ano. Ale k meritu věci, poradit chceš ty, pak bys to rádcům měl ulehčit a ne komplikovat. Z mnohaleté zkušenosti s podobnými fóry vím, že jsou lidé, kteří radu znají, ale na dotaz který se jim nelíbí neodpovědí. Jsme Češi, pišme česky a Slováci zase slovensky - my už si to nějak přeberem. K věci. Takový program co hledáš jsem nikdy neviděl, nemyslím tím že není, ale možná opravdu není. Ono by se to možná vygooglilo, ale jak to zadat. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
24.07.2015 13:07 příspěvků:2 090 | Ego si dávno ve svých 59 letech léčit nemusím a takové, jako ty jsem už si dávno zvykl ignorovat. A jestli já píšu sra.ky a tobě je ku.vení češtiny úplně u...., tak nejsi nic jiného než totální chudák a ubožák. Je mi tě upřímně líto. Další komunikace s tebou výhradně přes vzkazy. Tady akorát zasíráme zbytečně fórum. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.07.2015 13:14 příspěvků:11 | presne tak zasiras tady forum, to urcite nebudu nijak rozporovat. Komunikovat s dedkem co nema co delat pres vzkazy, lakava nabidka ale dekuji, radeji se tomu vyvaruju |
---|---|
24.07.2015 13:24 příspěvků:2 090 | Až budeš dědek, některé věci ti dojdou!!! Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.07.2015 13:28 příspěvků:4 972 | Se dívím, že ta žádost je tak demonstrativní a není vedena přes SZ Nezvykejme si prosím všechno co se nám nelíbí mazat, ale pišme to, za čím si budeme stát!!! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
24.07.2015 13:36 příspěvků:11 | myslim ze cestina by mohla byt v pravidlech fora, pak bych nemel problem ji dodrzovat, pripadne bych vubec na takove forum nepsal. Nicmene bazirovat tady na tom ze psani bez interpunkcnich znamenek je kurv.e.ni cestiny? Uplne nepodstatne a mimo. Chtel jsem poradit ohledne pluginu. To se tady pres ty vsechny prispevky urcite uz nestane . Tedy to uzavru protoze kdybych chtel poradit v pisemnem projevu, nebo cestine, urcite bych nelezl na PC FORUM . |
---|---|
24.07.2015 13:39 příspěvků:2 090 | Děkujeme, odejděte Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
24.07.2015 13:40 příspěvků:4 972 | Tak tou radou k písemnému projevu začni. Myslím, že se úplně zbytečně zlobíš. Proč je třeba pro tebe problém napsat na začátku věty velké písmeno. Takový plugin není a všechny pluginy se dají najít na webu. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
24.07.2015 13:45 příspěvků:11 | 60 let, ale chovani 7leteho kluka |
---|---|
24.07.2015 13:46 příspěvků:11 | proc je treba takovy problem cist bez diakritiky a velkych pismen ? myslim ze vetsi tolerance a chapani jinych by taky prospelo, ja se nezlobim spis jsem rozcarovanej jak se muze kuli diakritice vest debata o kurv.eni cestiny atd... |
---|---|
24.07.2015 13:55 příspěvků:4 972 | No vidíš, já jsem taky starý dědek /60/ a zase nerozumím tobě. Proč prostě neuznáš že psát česky znamená psát česky a u prvního písmene věty je třeba stisknout i klávesu Shift? Zlob se nebo ne, ale tady je problém u tebe. Pokud máš ale čínskou nebo jinou klávesnici, pak je to třeba napsat! Pěkný víkend! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
24.07.2015 14:15 příspěvků:2 090 | Já myslel, že tímhle jsi skončil?Taky neumíš držet slovo Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.