20.12.2016 17:23 příspěvků:44 | Dobrý den mám dotaz skládám známému pc ze starších součástek, ovšem zasekl jsem se na tom že monitor absolutně nic neukáže vlastně ani né signál z grafiky, ovšem grafika je 2 dny nová a zdroj mám též nový, základovka nafouknuté kondenzátory nemá a hdd jede poslouchal jsem v Bedně pc. Nějaké nápady ?? Zdroj Evga 600w |
---|---|
20.12.2016 17:42 příspěvků:4 972 | Má ta deska integrovanou grafiku? Dal si pod desku distanční sloupky /mají-li být/? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
20.12.2016 18:08 příspěvků:44 | Pod deskou jsou, integrovanou grafiku to má ale absolutně nevím že vga vstup ma jakoby obraceně... Nevím zda to pochopíte správně ale má to jakoby vga samec/samice |
---|---|
20.12.2016 18:23 příspěvků:4 972 | Nerozumím. Monitor tam jistě zapojit jde. Zkus ji zapojit. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.12.2016 18:28 příspěvků:44 | Závada nalezena opravena děkuji Téma uzavřít prosím |
---|---|
20.12.2016 18:29 příspěvků:4 972 | No tak nám napiš kde ta závada byla? Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
20.12.2016 19:47 příspěvků:2 090 | Já Ti řeknu, kde závada byla. Snažil se nacpat VGA kabel do sériového portu. Pak zjistil, že vedle má skutečný VGA port, strčil to do něj a ejhle, PC najednou funguje jak má. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
21.12.2016 08:50 příspěvků:4 972 | Také jsem si to myslel když psal o těch pinech //Nevím zda to pochopíte správně ale má to jakoby vga samec/samice// Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|