Úvod > Fórum > Internet > Ostatní > Po restartu notebooku, nejde zapnout wifi

Po restartu notebooku, nejde zapnout wifi

30.08.2012 11:54

Dobry den,

mam notebook acer aspire 6530 ( http://www.svet-notebooku.cz/testy-a-recenze/acer-aspire-6530/ ) s windows vista a jednou se mne prehral a sam od sebe vypnul, po kratke dobe jsem ho zase zapnul a vsechno fungovalo tak jak ma, az na wifi pripojeni, ktere se samo od sebe vypnulo a ted mne nejde zapnout. Pripojeni pres kabel normalne funguje, ale wifi mne proste nejde zapnout. Kdyz necham diagnostikovat problem, tak mne to pise, ze je vypnute bezdratove pripojeni, a ze ho mam rucne, nebo pomoci klavesove zkratky zapnout - ani jedno jsem na svem notebooku nenasel, nebo nevim jak. Zkousel jsem to v centru nastaveni mobilnich zarizeni ( win + x ), kde je tlacitko zapnout bezdratovou sit, ktere je ale sede a nejde na neho nijak klikat. Prosim o pomoc jak zapnout wifi v pocitaci, nebo co zkusit udelat pro to aby mne fungovala.

predem dekuji za odpoved
lamak255

30.08.2012 13:26

bzva to klavesa FN+F1 az f12(byva to na te klavesnici znazornene). jinak jeste byva hw vypinac z boku notebooku.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
30.08.2012 17:52

dekuji za odpoved, ale jak jsem psal nikde na boku notebooku to neni a na klavesnici mne to taky chybi ( nebo to aspon nevidim, ale slepy nejsem a moje oci jsou v poradku, tak nevim... )

30.08.2012 17:59

opravdu to tam neni (jsem si tedka nasel na netu obrazek klavesnice).

tak leda se mrknout do biosu...

jhestli umys aniglicky, tak http://www.fixya.com/support/t3659470-wireless_button_acer_6530_g

ve strucnossti nekde napravo nahore nad numlcokem by mel byt nejaky symbol vypadajici jako satelit, kdyz na neho macknes a podrzis ho delsi dobu, tak by se ti mel zapnout.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
30.08.2012 18:04

super moc dekuji, netuseil jsem, ze jsou ta tlacitka dotykove... . ted uz jede zase wifina tak jak ma, jeste jednou dik

lamak255

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace