04.08.2011 08:09 příspěvků:17 | Ahojte, neviem ako je to možné ale stalo sa mi toto: Odinštalovával som si hru, medzi tou inštaláciou sa mi zrazu stalo že všetky programy si premenili ikonky a nejdú spustiť, namiesto toho sa mi otvorí iní program a keď dám napríklad otvoriť mozilu v programe mozila tak ide len mozila a všetko iné nejde a zase sa premenia ikonky na mozilu. Ale zvláštne je žena iných použivateľoch sa to nerobí, lenže keby že mám vymazať toho použivateľa kde sa to stáva to by som si vymazal aj osobné fotky ktoré inde nemám a nechcem one prísť. Mimochodom mám Windows 7 (Home premium). |
---|---|
04.08.2011 15:20 příspěvků:1 920 | PC ti určitě udělalo bod obnovy, tak to zkus vrátit, a pomůže to. Jestli nevíš jak to udělat, napiš mi co máš za systém a napíšu ti cestu. |
---|---|
04.08.2011 18:15 příspěvků:1 920 |
Obnovení systému ve Windows 7: Dej START a do hledacího pole napiš Obnovení systému. Potom najdi bod obnovení nejbližšího datumu. Při instalaci her a programů se většinou body obnovení dělají automaticky. Po spuštění programu na obnovení ti tam napíše, který bod je nejbližší, tak to obnov. A napiš, jestli to pomohlo. |
---|---|
04.08.2011 18:37 příspěvků:5 728 | wojta:ty tady lidem nadavas ze nepouzivaj edit a pritom to sam delas Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
04.08.2011 19:13 příspěvků:1 920 | Čekal jsem, až se někdo ozve. Když dáš post po 3-4 hodinách, neřvu tu po nikom, ale když někdo dokáže postnout 2-3 během 10ti minut, pak mi to vadí. Existuje modifikace na phpbb, která nedovolí posílat příspěvky za sebou ale přidává to rovnou jako EDIT. Jenže po 2-3 hodinách už to pošle jako nový příspěvek, aby dotyčný věděl, že je tam nová rada apod. Děkuju za pochopení a o nainstalování modifikace jsem se správcovi už ozval, ale nebude to hned. Omlouvám se za OT. |
---|---|
26.08.2011 12:44 příspěvků:13 | wojta : to známíma je tam naschvál? nebo je to překlep? |
---|---|