06.08.2011 17:57 příspěvků:2 | Dobrý den Po upgradu pc se mi začíná stávat že někdy po 5 hodinách nebo i po 1 hodině se mi zasekne PC začne to dělat nějaký sekaný zvuk a musím reinstal. Upgradoval sem PC Chladič na CPU + RAM nové 8 GB. Nevím jestli sem někde neudělal chybu. Chladič je 100% dobře nainstalován a ramky taky. Byl sem opatrný chodím studovat programátora a informační technologii všeobecně a byl sem poučen o tom jak se mám chovat k RAM že jsou velice choulostivé atd.. PC: Ram : 2 + 2 + 4 + 4 GB Kingstone 1333 Mhz 12 GB Opravdu nevím co stím mám už dělat možná skusím ty paměti prohodit jesli v nějaké není proražený tranzistor , systém jsem již přeinstaloval a myslel jsem že sem to zažehnal ale asi po 3 Hodinách mi to zase spadlo a už se mi začíná oběvovat zpráva že se to nemůže nabootovat a ať zmačknu nějaké tlačítko aby se to reloadlo , potom musím PC Restartovat ručně. Pak naběhne normálně. a zase se opakuje Pád sys´temu a takhle dokola. Byl bych rád kdyby někdo zkušenější mi poradil , omlouvám se za gramatické chyby ale píšu to z nouze , Dííky |
---|---|
06.08.2011 18:55 příspěvků:5 728 | teplovodivou pastu jsi dal mezi cpu a chladic? opravdu jsi to dobre docvakl? pc pro jistotu projed memtestem ktery je napr. na ubuntu respektive oddelej ty 2gb pameti. desce muze delat problem mapovat vic jak 8gb ram. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.08.2011 09:47 příspěvků:2 | Na CPU sem pastu dal a teploty nepřesahují 35 Stupňů , při hraní CCA 42 stupňu max. JInak děkuji za radu to stema paměťma vyzkouším. |
---|---|