25.07.2012 13:27 příspěvků:95 | Ahoj,Včera jsem si stáhl plugin Jail Funguje Perfektně bez problému na Forum toho pluginu jsem se díval a dokonce jsem psal adminovi pluginu ale neodpověděl.Vytvořil jsem si vezeni i tu zónu.A když chci někoho uvěznit tak dám /jail hrac jmeno:jmenocely 1m nwm! Takhle je to podle návodu od tvůrce ano,ale on to natacel v BETA verzi.Takže se pčíkazy změnily když sem dal ten prikaz tak mi to napsalo: /jail (set) (player) player to chápu ale set to ne. Proto prosím ti kteří mají s pluginem zkušenosti ať mi odpoví co znamená (set) a jak hráče uvěznit. |
---|---|
06.07.2013 16:12 příspěvků:9 | Stačí napsat /jail help nebo /jail a vypíše ti to co máš napsat a myslím, že je to /jail (nick) (jméno_jail) (cela) (trvání) (důvod). |
---|---|
07.07.2013 09:49 příspěvků:272 | Já měl nějakej základní jailplugin kde jsem zadal /jail (jmeno_hráče) (doba_trvání) (důvod) a bylo to ok. Jinak chci se zeptat, kde se dá stáhnout novější verze bukkitu? Mě to vždy stáhne starší a sama se mi aktualizuje, bohužel mi to vyhodí hlášku po stáhnutí, že nemám oprávnění ukládat, což je dívné, protože mám jedinej já pc a jsem adminem |
---|---|
07.07.2013 10:21 příspěvků:5 728 | cadej:dej pustit jako admin (pres pravy tlacitko). Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
07.07.2013 13:11 příspěvků:9 | Nebo to stáhni rovnou z http://dl.bukkit.org/downloads/craftbukkit/ , jsou tam nejnovější verze. A nejlepší Jail je v pluginu essentials. |
---|---|