18.06.2011 18:19 příspěvků:430 | Tátovo noťas nutně potřebuje nový USB porty. Má tu dva sloty na PCMCIA sloty typu II. Tak jsem vybral dvě nejlevnější karty a ptam se, kterou mám koupit: nebo tuhle: http://www.lan-shop.cz/delock-61234-51004 Nejspíš půjdu do té dražší, ale ještě nevím. Dík little_wolf |
---|---|
18.06.2011 18:23 příspěvků:5 728 | kup usb hub. ja mam s pcmcia usb spatny zkusenosti-maj nizky proud co muzes odebrat, dokonce ten exemplar co mam doma nerozjel obcas ani flashdisky... Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
19.06.2011 09:39 příspěvků:430 | <fieldset><legend>radeksima</legend>kup usb hub. ja mam s pcmcia usb spatny zkusenosti-maj nizky proud co muzes odebrat, dokonce ten exemplar co mam doma nerozjel obcas ani flashdisky... no já tu mam USB hub D-Link a jsou v něm 4 porty. Jenomže ten hub musí bejt taky někde zapojenej že jo, a ty USB porty na tom ntb už to maj za sebou, občas mi vypadne i ten hub a musim si s tim jeho připojenim v tom noťasu pohrát aby se chytnul. Prostě jediná šance je to strčit do opravny a nebo koupit novej noťas. Obojí je dražší než PCMCIA adaptér na USB. little_wolf |
---|---|
19.06.2011 10:03 příspěvků:5 728 | tak v tom pripade kup tu pcmcia kartu, ale jestli jsou funkcni a jen ten konektor vypadava, tak bych si s tim pohral byt tebou. ta pcmcia karta je hodne nepohodlna Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
19.06.2011 11:16 příspěvků:430 | <fieldset><legend>radeksima</legend>tak v tom pripade kup tu pcmcia kartu, ale jestli jsou funkcni a jen ten konektor vypadava, tak bych si s tim pohral byt tebou. ta pcmcia karta je hodne nepohodlna No tak když vezmu zadek toho noťasu, kde jsou 4 USB porty: nefunguje; nefunguje; nesmí se s nim hnout a musí se správně zapojit aby šel; to samý jako předchozí port, ale občas přestane komunikovat a musí se s nim zahejbat, povytáhnout apod. ty porty jsou vykloktaný, přece jenom je to Acer TravelMate 2003 LC, takže z toho vyvozuju že je cca 9 let starý ale na novej neni no :/ little_wolf |
---|---|
19.06.2011 11:21 příspěvků:5 728 | tak zkus u tech poalednich dvou vzit spendlik j jsou vevbitr 4 dratky, tam opatrne tim spendlikem povysunout Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
19.06.2011 11:24 příspěvků:430 | <fieldset><legend>radeksima</legend>tak zkus u tech poalednich dvou vzit spendlik j jsou vevbitr 4 dratky, tam opatrne tim spendlikem povysunout prosimtě napiš to srozumitelně, pochopil sem z toho že vevnitř jsou nějaký 4 drátky co mam povysunout špendlíkem a to mi nedává smysl little_wolf |
---|---|
19.06.2011 11:33 příspěvků:5 728 | kdyz se podivas na ten usb port tak tam mas 4 kovovy koliky a tim jak se pouziva casto, tak se obrousi a taky by spravne meli pruzit a tim castym pouzitim se primacknou a tim padem tam je spatny kontakt Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
20.06.2011 18:13 příspěvků:430 | <fieldset><legend>radeksima</legend>kdyz se podivas na ten usb port tak tam mas 4 kovovy koliky a tim jak se pouziva casto, tak se obrousi a taky by spravne meli pruzit a tim castym pouzitim se primacknou a tim padem tam je spatny kontakt on se ale hejbe celej ten port little_wolf |
---|---|
20.06.2011 18:16 příspěvků:2 028 | tak jej přilep vteřinovým lepidlem................................................. vzdálená plocha Team Viewer (pro pomoc na dálku)
http://www.teamviewer.com/cs/index.aspx
Připojte se k PCforum.cz na facebooku
http://www.facebook.com/pages/PCforumcz/123041544477075
........
|
---|---|
22.06.2011 18:53 příspěvků:430 | <fieldset><legend>martinn</legend>tak jej přilep vteřinovým lepidlem................................................. ses asi pos*al ne? on nereaguje ani na to když je normálně little_wolf |
---|---|