Úvod > Fórum > Hardware > Pevné disky > PC sa pri namahani vipne

PC sa pri namahani vipne

20.08.2015 19:19

Instaloval som Gta V pc sa mi asi po 1hodine restartoval z hardisku mi idu zvlaštne zvuky take škripanie može byt harddisk pokazeny ? Aj pri hrani WOT mi pv viplo asi po 1hod pripadami to že harrdisk je poškodeny a nestiha citat

20.08.2015 19:31
ověřen

Stáhni si CrystalDiskInfo, spusť ho a vlož sem log, v horším případě alespoň screen (celý!, ne jen kus, jak bohužel bývá dobrým zvykem).

Jinak neznám jedno (dvě?) slovo v Tvém dotazu - co to znamená "viplo" a "vipne"???

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
20.08.2015 19:37

viplo*vipne (chcel som napisat ze to restartovalo)

20.08.2015 19:41

este tu je obrazok z HD Tune

20.08.2015 19:46
ověřen

Ten HDD už má moc přemapovaných sektorů (388) a v podstatě může kdykoli kleknout, s přihlédnutím k Tebou popsaným zvuku se pravděpodobnost kleknutí - závažné vady disku - rapidně zvyšuje. Pořiď nový disk a především urychleně zálohuj data.

Viplo, vipne - nepochopil jsi, tedy se podívej sem: http://slovnik.azet.sk/pravopis/?q=vypnout

Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám.
20.08.2015 19:48

ok dik moc takže je to hardiskom že sa reštartuje včera som kupoval nový procesor ramky a dosku takže asi harrdisk to bude tento hardisk som nepouzival dlouho po 1roku som ho zapojil

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace