Úvod > Fórum > Hardware > Ostatní > PC - problém

PC - problém

03.04.2015 16:52

Zdravím,
Mám PC starý asi týden.

Tady tento: http://www.czc.cz/34gflchju2ivub4kcmkpg9102e/seznam

Jel mi asi 10 hodin a poté, když jsem ho zapnul, tak naběhlo logo základní desky a začla se vypínat a zapínat obrazovka a psalo to "No signal".

Grafika se točí. Neinstaloval jsem tam nic, kromě internetu a avastu.

Nevíte čím to může být?
Děkuji

03.04.2015 17:07
ověřen

Vždycky piš jaký máš systém včetně 32/64 bit.

Sestavil sis to sám, nebo ti to sestavili. Ovladače na grafiku si instaloval, v nouzovém režimu to běží?

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
03.04.2015 17:26
ověřen

Zkus vytáhnout napájecí kabel a podržet tlačítko zapnutí PC 20/30 sec..

Pak to znovu zapoj a spusť PC.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
03.04.2015 18:00

Já to mám teď v czc.cz na reklamaci, ale zajímá mě čím to je. Nainstaloval jsem WIndows 7 64-bit systém, ale nevím jestli to jde v nouzovém režimu.

03.04.2015 18:03

A jaký to bude mít význam to podržet?

03.04.2015 18:11
ověřen

Měl bys odpovídat na otázky, na chatování je facebook. Zda to jde v nouzáku si si měl ověřit před reklamací.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
03.04.2015 18:15
ověřen

Je to takový reset pro podobné případy, ale když už to máš na reklamaci tak žádný.

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
03.04.2015 18:19

Mám otázku ještě, kdyby to bylo grafikou. A procesor mi podporuje Intel HD Graphics 4400 jak bych to nastavil?

03.04.2015 18:26
ověřen

Vycházej z toho co je ne coby kdyby, ten procesor má graf.čip, , pokud bys neměl grafickou kartu tak by to jelo na ten čip. Bez nastavování. Prostě ses ukvapil, ne hned letět na reklamaci.

03.04.2015 18:26
ověřen

Grafikou je to každopádně, resp. se zobrazením. Může být na vině sama karta, její ovladač, nebo kabel který je vadný, nebo špatně připojený.

Dle mého názoru byla zatím reklamace zbytečná.

Nejprve je třeba zjistit co se vlastně děje, nebo neděje a teprve pak reklamovat.

Pokud ovšem položíš otázku stylem "nejede mi auto", pak těžko dostaneš rozumnou radu.

03.04.2015 18:43
ověřen

Jsem si všimnul, že ta grafika je od gigabyte a za dost vysokou cenu, bral bych buď od msi nebo asus (jen ta asuska sice má perfektní chladič, ale větší rozměry) ale co už včíl. :-)

03.04.2015 18:47

Jako co si myslíte, půjde opravit? Nebo je na šrot. Myslím si, že to s ní nebude tak hrozné. Větráky se normálně točí.

03.04.2015 18:50
ověřen

Nemusí ji vůbec nic být, akdyž tak ji opraví, nebo vymění.. to neřeš.

03.04.2015 18:52

No neřeš, musím to řešit. Zaplatil jsem za ni 4,5K nejsem milionář. A moc říkali mi, že pokuď by našli závadu, kterou neudělali oni, tak mi to nevyreklamují, ale opraví za peníze.

03.04.2015 18:54
ověřen

Elektronika se kazí, reklamoval jsem 2x desku 1x grafiku a v pohodě.. Od toho je záruka, to není jako koupit si u batě boty, to je můžeš rovnou zahodit.

Musel bys tam mít mechanické poškození, nebo si to montovat sám a zase si ji odpálit..

03.04.2015 18:56

Já jsem tu grafiku neměl ani den.

03.04.2015 19:15
ověřen

Neboj, CZC není BAŤA :-)
Nejdou mi už posílat vzkazy/limit,

tak reklamoval jsem to u bohemia a druhý to byl prodejce na Slov., který to skládal a pak i vyreklamoval..

Kometa prohrála jdu spát, čus...zatím, pak napiš až ti to vrátí ..

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace