Úvod > Fórum > Ostatní > PCForum.cz > PC pro WOT

PC pro WOT

12.05.2015 15:42
ověřen

Dobrý den,jsem úplný laik a tak bych vás chtěl poprosit o návrh sestavení PC čistě jenom pro WOT např.u CZC.CZ,nic jiného na tom hrát nebudu.Strop je cca 15 000 kč.A na kolik fps to poběží?Jedná se čistě jenom o bednu.Díky všem za reakce.

12.05.2015 17:56
ověřen
Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
12.05.2015 20:21
ověřen

Zapoměl jsem napsat že do té ceny je zahrnut i Windows.Akorát nevím jaké.Měl jsem XP a byl jsem spokojený.

13.05.2015 04:40
ověřen

No jo, jenže pokud bys chtěl za tu cenu i OS, tak to bude pak sestava o ničem...

Takhle to máš v max. poměru cena - výkon.

To bys ji úplně degradoval na nic výkon, to bych nedělal!

...
Taky mám dosud XP a pro tu hru stačí..

( Pokud není hra postavena na vyšším DX10 a výš, tak to na XP pojede. )

Tak třeba si, od někoho z tvého okolí, kdo přešel na novější systém a doma se mu válí licencovaná krabicovou - plnou verze, ji půjčit, nebo koupit za pakatel.

----

Můžeš ještě zkusit free linux, existuje nějaká úprava wot i pro tento systém.

A později dokoupit třeba novější systém....

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
13.05.2015 08:51
ověřen

http://www.czc.cz/microsoft-windows-8-1-cz-32-64bit/139576/produkt

Doporučuji si chvilku počkat a našetřit si, mohu to poupravit, ale bude to hodně veliký pokles výkonu.

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
15.05.2015 11:16
ověřen

Tak já teda dám na vaší radu a počkám si.Zároveň bych vás chtěl poprosit o názor jestli má cenu upgrade mého cca. 9 let starého pc. deska:ASUS P5SD2-VM grafika:ATI RADEON X1950XT zdroj:ATX-400W RAM:2GB CPU:Intel Celeron E1200 @ 1.60 GHz 1.60 GHz Díky moc za reakce.

15.05.2015 12:35
ověřen

Na tom nenaupgraduješ nic, jiné ramky, patice pro zdroj, zdroj 400W navíc starý devět let atd ... Dneska to už je veteš. :-)

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
15.05.2015 16:49
ověřen

Možná bys mohl použít skříň, pokud má správné rozměry. :-)

15.05.2015 21:31
ověřen

Jednak možná rozměry a jednak osazením ventilátory, které si myslím vzhledem k věku a hardw. taky bude spíše bez, což pro dnešní výkonné mašiny už je pasé, atd...

19.05.2015 08:29
ověřen

Pořizovat nový PC a dávat tam starý systém, nemá logiku.

Dal bych tam W8.1 64bit s pozdějším bezplatným upgrade na W10.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
19.05.2015 08:45
ověřen

Jo, ale pokud jsi to četl tak na něj nemá a na to co má za hry ho teď nepotřebuje.., a jen pro OS degradovat pěknou sestavu tohle spíš nemá logiku ..

Až bude novější OS třeba, tak si ho pořídí ..

19.05.2015 08:51
ověřen

Má ale logiku chvilku počkat a koupit to i se systémem. To že ho dnes baví jedna hra, nemusí nutně platit za rok.

Systém se dá sice koupit vždy, ale ....

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
19.05.2015 08:59
ověřen

Za rok už na nový systém mít bude, alespoň si myslím :-)

A vycházím z toho co chce, tedy z požadavku ..

19.05.2015 09:03
ověřen

Pokud vycházíš z požadavku, pak si asi přehlédl dvě tazatelovi odpovědi :-)

Zapoměl jsem napsat že do té ceny je zahrnut i Windows.Akorát nevím jaké.Měl jsem XP a byl jsem spokojený.

Tak já teda dám na vaší radu a počkám si.

//Zajímavý bug, když to chci obarvit celé, obarví se jenom polovina :-(//

19.05.2015 09:07
ověřen

Ano četl jsem to a adekvátně jsem na to i odpověděl, ale koukám opět se suneme do polemik ..:-)

19.05.2015 09:22
ověřen

Mám na to trošku jiný názor.

Pokud tazatel přijde se specifickým dotazem a je možné mu poradit jinak, pak je ta rada na místě.

Poradí i jiní, od toho je to diskuzní fórum a je na tazateli, jak se rozhodne.

Jak už jsem měl jinde v podpisu:

"Víc hlav, víc ví!"

Svůj názor nikdy nikomu nevnucuji, jen mu mu dávám na výběr.

19.05.2015 09:26
ověřen

V pohodě, je jen na tazateli aby si vybral co je pro něj ideální/optimální řešení ...

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace