24.07.2015 18:25 příspěvků:3 | Zdravím chtěl bych se tu poptat ohledně jedné sestavy, nejedná se o nic super nabušenýho spíš jde o to jestli je cena přiměřená výkonu toho pc, a ta grafika je myslím celkem populární, takže by měla stačit na nejnovější hry i když ne na vysoký požadavky Díky za každý názor Typ procesoru: Intel® Core i5 ( Haswell ) Model: i5-4440 Frekvence: 3.1GHz (3100MHz) / Turbo 3.3GHz Počet jader: 4 Základní deska tam vůbec není popsaná... což mě trochu znepokojuje |
---|---|
25.07.2015 09:11 příspěvků:1 873 | Kde jsi k té sestavě přišel? Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
25.07.2015 09:41 příspěvků:4 972 | PC Poměr cena výkon A já tam nevidím ani cenu, takže není co porovnávat! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
25.07.2015 13:36 příspěvků:3 | Jo to jsem zapomněl stojí 17500 http://powerpc.cz/herni-pc-intel-core-i54440-31ghz-8gb-1tb-gtx750-ti-2gb-p-56525.html tady je odkaz do obchodu |
---|---|
25.07.2015 13:41 příspěvků:4 972 | Pokud by v tom v tom byl systém, pak jakž takž. Bez systému je to drahé. A jelikož neumějí ani česky, pak bych od nic nekoupil ani větrák za stovku! Co se děje po objednání sestavy:
2. podle Vašeho výběru instalujeme operační systém včetně všech posledních aktualizací z Windows UPDATE a nejnovějších ovladačů 3. PC řádně odzkoušíme zátěžovými testy, které prověří jeho stabilní chod a výkon Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
25.07.2015 14:45 příspěvků:3 | Díky za info, ale četl jsem recenze na ten obchod a jsou v pohodě jen mi šlo o tu cenu, takže díky |
---|---|
26.07.2015 05:49 příspěvků:1 873 | Pokud si dáš nějaký cenový limit mohl by ti kolega poskládat sestavu s ideálním poměrem k ceně. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
28.07.2015 05:37 příspěvků:442 | Tak ceny tam mají bez OS. Vždy na něčem šetří, hlavně na skříních, dále tam vidím často méně kvalitní zdroje, občas desky a grafiky. Kombinují do "Herních" PC APUčka s levnýma grafikama. A to jejich "Ultimátní herní PC" kam daly předraženou i5 v kombinaci s nejlevnější R9 270x... Desku raději neudávají.. Ale desky s maximální systémovou pamětí 16GB jsou low-end, dnešní standard je 32GB. Takže ne, zde neobjednávat. Potřebuješ poradit se sestavením PC??
1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp.
2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou.
3) Popiš co nejvíce své požadavky:
- cena, použití PC
- s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez
- periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost).
V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří. |
---|---|