|<<2>>|

Pasují této komponenty do sebe?

02.06.2015 12:08
bluespirit | 01.06.2015 18:15

Jestli jsem správně pochopil původní otázku, pak není třeba hledat nástroje jak to či ono zjistit, ale posoudit zda komponenty v lincích k sobě budou pasovat.

Kdybych to znal více než uživatelsky, dovolil bych si poradit. Ale zde je třeba rady někoho, kdo HW skutečně rozumí!

a áno pochopil si to správne, komponenty do sebe sice pasovat budou, jenomže či nebude nejaký problém v tých čo už mám, sou to tyhle: HDD,DVD mechanika, zdroj a skrín

02.06.2015 12:11
ověřen

HDD a mechanika pasuje všude. Grafika vyžaduje 300W a ty máš 350W, takže v pohodě.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
02.06.2015 13:12
ověřen

Grafika gt610 vyžaduje 65W, těch požadovaných min. 300W je opět míněno na komplet sestavu, viz (jako debata včera)..

......

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
02.06.2015 13:15
ověřen

Ach jo, zbytečné slovíčkaření. :-(

Já si myslím, že z mého příspěvku je patrné co co vyžaduje :-)

Prostě pokud je ve stroji tato grafika, pak s ohledem na ostatní komponenty se doporučuje zdroj o minimálním výkonu 300W, je to patrné i z popisu GK.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
02.06.2015 13:20
ověřen

No, myslím, že otázka zdroje už byla zodpovězena daleko výše v reakci BigVD, jen jsem uvedl na pravou míru to co je v linku uvedeno, tedy ne, že 300W vyžaduje karta, ale komplet pc .

Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek.
02.06.2015 13:25
ověřen

Pak by bylo vhodné výrobcům karet napsat, aby to popisovali správně a nepsali tam 300W apod., když to není nutné.

Protože zcela jednoduše a česky, pokud se karta změní na výkonnější, bude potřeba jiný výkonnější zdroj. A to jaký má být, je napsáno u té karty.

02.06.2015 13:35
ověřen

Řešili jsme to včera, myslel jsem, že je ti to jasné.

http://www.pcforum.cz/forum/tema/kamaradova-grafika-8956/

02.06.2015 13:46
ověřen

Mně to jasné je, jenom to není jasné výrobcům GK kteří tam pořád doporučují zdroj, aniž vědí co v tom PC vlastně je za komponenty.

Někdo má jeden HDD a jednu mechaniku, jiný zase 2 mechaniky a 4HDD. Sice nepracuje vše najednou, ale může.

02.06.2015 14:03
ověřen

Proto tam bývá uvedeno minimální doporučený zdroj... :-)

02.06.2015 14:17
ověřen

Sice nemusím mít poslední slovo, ale uzavřu to následujícím -

Ten minimální výkon zdroje se doporučuje právě s ohledem na grafiku, takže lze směle říci, že to vyžaduje grafika.

Tečka.

PS Krom toho nikdo nikde nepsal, že grafika spotřebuje 300W, ale že je vzhledem k ostatním komponentům takový zdroj vyžadován.

02.06.2015 15:36
ověřen

Abychom předešli zítřejší a možné budoucí obdobné debatě stran tohoto tak

Piš pouze to co je tam uvedeno a to je např.: v tomto případě:

Mindoporučený výkon zdroja: 300 W
nebo:
Doporučený výkon zdroje 300 W
-----

Minimální doporučený výkon zdroje xxxW

Když si tam najedeš myškou se ti zobrazí jen tohle, a nic víc, o požadavku grafiky tam není.

----------------------------------------
A už to opravdu stačí .....

|<<2>>|
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace