Dotaz vyřešen reakcí: 28.04.2013 20:27
25.04.2013 14:58 příspěvků:542 | Zdravím, můj kámoš má problém, vždy mu (jen když hrajeme LOTR BFME 2) padá internet. Vždycky ho to vyhodí ze hry, a ze všech komunikačních zařízení. Bohužel, nemá teď zrovna přístup k internetu a tak mu chci pomoct i nějak já. Jeho počítač je sestavený, takže jde těžko zjistit co v něm má. Ale tyto věci jsou jisté: <span style="color:#FF0080">1) Internet mu padá jen při hraní LOTR BFME 2 2) Nikdy dřív neměl takovýto častý problém s internetem 3) V počítači nemá žádný vir, ale hodně prográmků, které se mu tam nainstalovali, když něco stahoval (však to znáte, něco stáhnete nainstalujete, a ono vám to ještě přidá např. 3 programy navíc) a nejde mu to odstranit Takže bych Vás chtěl moc požádat, jestli nenajdete řešení. Myslím si že by se hodilo přeinstalování hry. Ale napište svůj názor. Vřelé díky GzM |
---|---|
28.04.2013 18:37 příspěvků:542 | No tak, lidi to neznáte nějaké řešení? GzM |
---|---|
28.04.2013 20:27 příspěvků:79 | Ta hra.. je koupená nebo zdarma..? Protože tu hru vůbec neznám,tak jako.. Pište mi maximálně na doporučení smartphounů a podobných věcí se mobilními telefony :) |
---|---|