Dotaz vyřešen reakcí: 19.09.2013 13:13
17.09.2013 13:07 příspěvků:83 | Takže, NB byl u kámoše, který ho pročistil a asi nehctěně oddělal i ovladače zvuku...Bohužel na mém NB (HP Compaq 6720s) má být Win Vista, XP apod. tak jsem hledal na offic. stránkách HP a našel jsem tam jen ovladače pro Vistu a další, které nepotřebuji...poradíte mi? Prosím rychle, spěchá :/ Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc! |
---|---|
17.09.2013 14:01 příspěvků:5 728 | http://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/SoundMax/SoundMAX-Integrated-Digital-HD-Audio-Driver-61015140-for-Windows-7-Windows-8.shtml (je tam i navod) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
17.09.2013 15:59 příspěvků:83 | Jak kliknu na tu aktualizaci, tak tam mám, že je to aktuální a tudíž ani nemohu změnit včem je teda asi chyba? Mám tam napsáno toto: Zvukové zařízení High Definition Audio když kouknu na Podrobnosti, takto prý pracuje správně a stejně mi zvuk jako takový nejede Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc! |
---|---|
17.09.2013 18:09 příspěvků:5 728 | a nemas ho treba jen zeslabenej? na notebooku byva hozkey (fn+nejaky z tlacitek f1-f12), popripade se podivej vpravo dole, jestli neni zvuk zeslabeny... Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
17.09.2013 18:47 příspěvků:83 | Když najedu vpravo tak se mi zobrazí: Proběhne ověřování problémů a vyběhne mi, že nemám spuštěné zvukové služby, přitom když to chci povolit a tudíž spustit tak se mi nic neukáže :/ ani nic nestane...když to zkusím znova stane se to samé a furt dokola... Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc! |
---|---|
19.09.2013 13:13 příspěvků:83 | Vyřešeno ;) tady je návod: Kdyžtak mě opravte, jestli jste k tomu došli jinak ;) Nejsem infantilní proto, že hraju hry, ale proto, že jsem bázen do FlyGuna :D Jsem tu každý 2 večer a každou noc! |
---|---|