Dotaz vyřešen reakcí: 03.02.2014 13:48
03.02.2014 07:54 příspěvků:39 | Bobry den. Vyskytl se u me takovy problem. Vse mi jede jak ma (Amd Radeon HD 6850)a z ničeho nic mam pres monitor pruhy,obraz se rozmaze,pak zase spraví,pak se obraz rozpuli(jakoby posune,ze mam levý kraj ve středu ). Jelikož nemam v PC nic podstatného,přeinstaloval jsem. Vse v pohode jede jen do chvíle,kdy nainstaluju ovladače,po instalaci(úspěšné)restartuju a po chvilicce mi to dela zase. Odinstaluju ovladače,restartuju a zase vse v pohode. Pochopitelne bez driveru byt PC nemuze,obraz je nedokonalý a neni v plném rozliseni. Proto se ptam co s tim muze byt? Je GPU uz po smrti? Dekuji za rady. |
---|---|
03.02.2014 09:08 příspěvků:5 728 | zkousels jiny vystup na grafice? Zkousels jiny ovladace? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
03.02.2014 11:12 příspěvků:39 | Ano zkoušel jsem vse. |
---|---|
03.02.2014 12:36 příspěvků:5 728 | GPU opravdu může odcházet, ale pro jistotu zkontroluj teploty, pomocí hwmonitoru a mrkni se, jestli není zanesený. Když gpu jede bez ovladačů, tak jede v základním VESA modu a nevytěžuje to gpu a tudíž tolik nehřeje a artefakty (i když toto bych artefaktem nenazíval...) vznikaj obvykle z vysokých teplot nebo ze studeňáku Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
03.02.2014 13:48 příspěvků:39 | Asi nejaka chybka ve Widlich,na jinem foru jsme uspesne vyresili. RadekSima diky za snahu resit muj problem |
---|---|