11.02.2014 17:28 příspěvků:3 | Jelikož letos končí podpora WinXP SP3,tak jsem si koupil a nainstaloval Win8.1 Pro.Na původním instalačním mediu zakoupeném společně se základní deskou je nápis "Windows7 Ready" a tak jsem se domníval,že na něm bude i ovladač pro Win8.Není tomu tak,vždy dostanu hlášku "Není podporován operační systém WNT_6.2P_32. Pro upřesnění dodávám,že jsem nainstaloval OS v 32bitové verzi. Pokud by to chtělo nový OS Win8 v 64bitové verzi tak mám obavy,že z druhého disku na kterým mám fota,práce ve Wordu a naskenované dokumenty nedostanu již nic /vše bylo uloženo v OS WinXP/. Nový OS si zřejmě nainstaloval svůj ovladač pro základní desku a tak PC funguje.Vždy se zdůrazňovalo,že nejlepší ovladač je od výrobce základní desky,ale ten zřejmě již nepodporuje Win8. Jaká je Vaše rada?Dík za ni. |
---|---|
12.02.2014 07:56 příspěvků:5 728 | Win si stáhne ovladače sám, ve výjimščncýh připadech je potřeba doinstalovat ovladače na zvuk,... a určitě ovladače na grafickou kartu (pokud není integrovaná). Ovladače si můžeš stáhnout mimo ofic. výrobce, zkus třeba pro chipset intel.com pro zvuk http://218.32.192.73/en/support/driversSelect.jsp (ale jen jestli ti nejede, jinak není potřeba) Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|