Úvod > Fórum > Software > Ostatní > Outlok Express

Outlok Express

09.12.2008 17:03

Ahoj, prosím poradili byste mi, jak v Ooutolku Express mám nastavit to, že emaily se mi budou ukládat i na seznamu ? V mé schránce ? Nyní mám založenou schránku mailto:blabla@email.cz přesměroval jsem si to do Outloku ale když se přihlásím přímo na http://www.seznam.cz tak schránka je prázdná. Byl bych jen rád kdyby se všechny mejly ukládali i do tý internetový schránky. Tak snad budete vědět a poradíte mi, moc by mi to pomohlo )

15.01.2009 10:54

Cau, pokud mas doma stabilne zaply outlook express (a mas ho shozeny dole na liste) tak ti stahuje ze schranky mailto:blabla@email.cz v takovem intervalu, ktery mas nastaveny (treba kazdych 5-10 ... minut stahuje) a proto ti nezustavaji emaily na seznamu. Kdybys ho zaply nemel tak tam samozrejme (na seznamu) ty emaily zustanou. Ja mam treba outlook zaply neustale a scanuje mi schranku co 5 minut, ale pouzivam i postovniho klienta v mobilu a kdyz si chci stahnout postu z mobilu tak mi ji samozrejme prvni stahne outlook express, protoze casteji resim postu pres PC nez pres mobil, ale pokud je to neco duleziteho a potrebuji to vyresit hned tak to mam vyresene tak ze v outlooku mam nastaveno aby zustavaly kopie na seznamu (u me staci treba 1 den)

CESTA:

NASTROJE/UCTY/ VYBERES TEN SVUJ UCET/VLASTNOSTI/UPRESNIT A ZATRHNI ZACHOVAT NA SERVRU KOPII ZPRAVY (MUZES SI NASTAVIT PO JAKE DOBE JI CHCES TU KOPII SMAZAT.

KDYZ TOHLE UDELAS TAK MUZES STAHOVAT POSTU JAK Z OUTLOOKU TAK SE DIVAT I NA SEZNAM POPRIPADE STAHOVAT POSTU Z MOBILU.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace