Úvod > Fórum > Software > Počítačové hry > Out of range u Metra 2033

Out of range u Metra 2033

04.05.2012 14:26

Zdravím, nainstaloval jsem si Metro 2033, normálně spustil ale rozlišení bylo špatné, tak jsem si ho chtěl změnit. Z vyššího na nižší. Jakmile jsem tento úkon provedl, monitor zčernal a na LCD bylo napsáno Out of Range. Jelikož tato hláška byla napsána i po stistnutí tlačítka pro návrat do windows tak jsem musel PC restartovat. Potom zkoušeno ješte 2x, nevím si rady. Děkuji za reakce.

04.05.2012 17:10

Zkuste si aktualizovat ovladače karty, monitoru a také novější patch hry. I když nechápu, proč je vyšší rozlišení špatné (jinak nepředpokládám, že by jste tam nastavil rozlišení, které LCD opravdu nepodporuje - to bych zkontroloval jako první)

http://www.nonstoppc.cz - Nonstop PC servis Praha a okolí - opravy PC a notebooků, odvirování, obnova dat, poradenství, pc sítě a wifi, instalace a reinstalace PC, čištění PC a notebooků, optimalizace chodu, upgrade PC
04.05.2012 18:05

Nechapu jednu vec, ty se nemuzes dostat do windows nebot ti to ukazuje out of range, nebo ti nejede jen ta hra?

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.05.2012 18:29

No, ať mačkám co mačkám tak mám out of range, zkusil jsem si pohrát s tou kompatibilitou a nic. Zkusím ještě aktualizovat kartu atd.

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace