29.12.2014 20:57 příspěvků:3 | Zdravím, nedávno jsem promazával/formátoval soubory a aplikace v pc a zapomněl jsem si zálohovat některá data. Jedná se o formát w3g (replaye ze hry warcraft 3), které jsem měl připravené na zpracování do gaming movie. Zkoušel jsem soubory obnovit přes recuvu, ale byly poškozené a nefunkční. Existuje nějaký program, který dokáže obnovit soubory tohoto typu, aby byly znovu k použití? Mohou být i placené. Díky za rady. |
---|---|
29.12.2014 21:02 příspěvků:1 873 | Existují, ale to, že to bude 100% obnovitelné k použití ti asi nikdo nezaručí, jedině to zkusit. Třeba getdataback,.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
02.01.2015 01:12 příspěvků:3 | Zkoušel jsem getdataback simple (ver 1.00) a když jsem chtěl obnovit data po několikahodinovém skenování, chtělo to po mě licence key. Je i nějaká jiná verze GDB, kde je obnova free? Díky. |
---|---|
02.01.2015 07:50 příspěvků:1 873 | Psal jsi i placené a teď už jen free??? Obávám se, že když to z free nedokáže recuva tak žádný. A jak jsem psal u těch placených ti to 100% obnovu nezaručí i R-studio je dobrý ale placený. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
05.01.2015 22:27 příspěvků:3 | Díky za tipy. Zkoušel jsem všechny zmiňované softwary a nakonec se mi podařilo obnovit přes Getdataback všechna data co jsem chtěl, ale velká většina souborů už není k použití (nedají se spustit ve W3). Data se asi poškodila při formátování PC. Dají se nějakým způsobem opravit? Nebo je možné že se data špatně obnovila v GDB a proto jsou poškozena? |
---|---|
06.01.2015 06:35 příspěvků:1 873 | Myslím, že spíš než tím programem to způsobil ten formát .. Vidíš, že i po formátu to vytáhl, ale jen tak jak to je, nakolik by to dokázali obnovit speciál servisy nevím, to by jsi se musel dotázat u nich, každopádně obnova tam, bude "něco" stát.... Zkus se jich zeptat zda jsou schopni to obnovit tak jak potřebuješ. Nemám s tím zkušenost, ale myslím, že 100% obnovu nezaručí .. za dotaz nic nedáš, ale na odpověď zkusíme a uvidíme - bych do toho pravděpodobně nešel. (Raději se 5x zeptám, než jednou vyhodím 10 tisíc ) Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|