09.07.2011 20:54 příspěvků:430 | Jde to vůbec? Pokud vím, programy na to jsou (třeba recuva od Piriformu), ale jde to i po formátu? Teda spíš po tom rychlym, kterej "jenom" smaže všechny data (je mi jasný že po klasickym formátu už mi opravdu nic nepomůže)? Sem konečně dostal svůj PC z5 s deskou http://www.alza.cz/gigabyte-p41t-d3-d178478.htm a pamětí 1x 2048 Mb od Kingstonu. Mám to zadarmo, takže si nemůžu stěžovat. Je to moje blbost, že jsem si myslel že mam důležitej programátorskej projekt na D: a přitom byl na C: nejspíš v dokumentech, spolu s dalšímy už hotovými programy. Formát byl bez předělávání oddílů. Dík little_wolf |
---|---|
09.07.2011 21:14 příspěvků:5 728 | co takhle to nejdriv zkusit a pak se ptat? pokud jsi data neprepsal novyma datama tak to pujde. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
10.07.2011 10:08 příspěvků:430 | Já to zkoušim... Hele já sem to přeinstaloval i s formátem, to je ta kravina co jsem udělal. Takže teď už mam jenom doufat, že ty důležitý soubory budou v jinym sektoru... little_wolf |
---|---|