Dotaz vyřešen reakcí: 30.06.2015 16:54
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
28.06.2015 20:58 příspěvků:9 | Zdravím, poslední dobou mě trápí sekání her, nidky předtím mi to nedělalo. Hra jede v pořádku pár minut, poté mi klesnou FPS ze 60 na 17 a tohle trvá také pár minut, po chvíli se stav vráti do normálu. Komponenty přesně nevím ale PC je od MSI All-In-One Wind Top AE2220. Co jsem se díval na výkon procesoru skáče mi z 5% až na 50%..nevím si stím rady, díky za tipy a pro info, seká se mi to vesměs když jen hraju, když někoho sleduju jak hraje přímo ve hře, problém se moc neobjevuje. |
---|---|
28.06.2015 21:02 příspěvků:1 873 | Bylo by dobré napsat více - pc (hardw.)/notebook (link), OS, a v jakých hrách, jestli ve všech. A mrknout se i na teploty, grafiky, procesoru, .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
28.06.2015 21:35 příspěvků:9 | PC jsem poslal ten MSI All-In-Onem OS mam windows 7 seká se mi to ve hrách World of Warcraft, League of Legends, Heroes of the Storm..při Counter Strike jede všechno v pohodě. Pole Hodnota Typ snímače Fintek F75387/388 (SMBus 2Eh) Typ snímače GPU Diode (NV-Diode) |
---|---|
29.06.2015 05:30 příspěvků:1 873 | Pokud nsou ty teploty v zátěži tak to není až tak hrozné, ale v době maxu, kdy se to seká, si myslím, že budou vyšší a to by mohlo být ono, zkus to alespoň vyfoukat stlačeným vzduchem. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
29.06.2015 07:30 příspěvků:2 090 | Nevím, nevím, ale i v zátěži CPU 86°C a GPU 88°C je na sekání her tak akorát. Stručně: Přehřívá se Ti to. Vyčisti chladič(e) a cesty toku vzduchu a pak vyzkoušej znovu. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.06.2015 08:47 příspěvků:9 | Teploty byly naměřený když jsem zrovna nehrál, tohle jsou teploty, které mám v době sekání Pole Hodnota Typ snímače Fintek F75387/388 (SMBus 2Eh) Typ snímače GPU Diode (NV-Diode) Řekl bych že se nijak neliší, každopádně zkusím to vyčistit, a když tak se znova ozvu, díky |
---|---|
29.06.2015 14:29 příspěvků:9 | Tak jsem to ofoukal, bohužel nepomohlo vůbec, spíše se teplota ještě zvýšila, což mi přišlo dost divné, zkontroloval jsem chladič s procesorem a nic zvláštního jsem nenalezl. Mohla by pomoct chladící pasta mezi chladičem a procesorem? |
---|---|
29.06.2015 17:18 příspěvků:2 090 | Teplovodivá pasta má v celkovém důsledku minimální význam, tedy odpověď zní: NE Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.06.2015 19:05 příspěvků:1 873 | Proto se tam pasta dává, aby se chlazení zlepšilo. Záleží v jakém je stavu, přepastovàním chybu rozhodně neuděláš. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
29.06.2015 19:22 příspěvků:9 | Byly by ještě nějaké nápady, pokud by pasta nepomohla vůbec? Nechce sem i kupovat nový PC |
---|---|
29.06.2015 19:47 příspěvků:2 090 | Chybu neuděláš, ale je to k ničemu. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.06.2015 19:48 příspěvků:2 090 | Ty teploty se mi nelíbí. Najdi jiný program k měření teplot, třeba ukáže něco jiného a dostaneme se o kousek dál. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
29.06.2015 20:14 příspěvků:1 873 | Záleží v jakém je stavu teď, pokud přepastováním srazíš teplotu o 6-8-10 stupňů a přestane se to sekat, pak to význam mělo..navíc pak jistota, že pasta je nová a je tam kde má být. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
29.06.2015 21:49 příspěvků:9 | Měl jsem mezi chladičem a procesorem pastu, která byla už ve špatném stavu, když jsem to zkoušel bez ní naměřil jsem na cpu až 105°..ihned jsem ji nasadil zpátky a vratilo se vše do "normálu"..programy jsem vyzkoušel další 4, všechny naměřily stejné hodnoty |
---|---|
30.06.2015 07:47 příspěvků:2 090 | Prosím, vysvětli to hezky česky, takhle tomu nerozumím. "pasta ve špatném stavu"??? "když jsem to zkoušel bez ní naměřil jsem na cpu až 105°"??? "ihned jsem ji nasadil zpátky" Vysvětli prosím, jak jsi pastu nasadil zpátky????? Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
30.06.2015 08:12 příspěvků:9 | Nevyznám se v tom, byla to nějaká podložka, s nějakou mazlaninou kterou jsem zkusil vytahnout, ak dyž jsem měřil hodnoty na cpu jsem měl až 105°C a 1 a 2 jádro měli až -20°C což jsem absolutně nepochopil, když jsem ji dal zpátky hodnoty byly zase tam kde dřív. |
---|---|
30.06.2015 08:42 příspěvků:2 090 | Promiň, ale když se v tom nevyznáš, tak se do toho nemontuj. Uděláš víc škody než užitku. Tady Ti klidně poradíme, ale bohužel bys musel poslouchat naše rady a řídit se podle nich. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
30.06.2015 10:07 příspěvků:4 972 |
Nejspíš to byla nějaká teplovodivá podložka https://www.alza.cz/sada-pro-chlazeni-gpu-coollaboratory-liguid-metal-pad-d82727.htm http://www.bscom.cz/chlazeni-a-pc-tunning-teplovodive-montazni-podlozky-c5048/ Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
30.06.2015 14:50 příspěvků:9 | "Promiň, ale když se v tom nevyznáš, tak se do toho nemontuj. Uděláš víc škody než užitku. Tady Ti klidně poradíme, ale bohužel bys musel poslouchat naše rady a řídit se podle nich." Poradili jste mi vyčistit cesty toku vzduchu a chladiče, to mi nepomohlo, pasta také moc nepomohla, zvětšila mi tak o 2-3FPS, ale stále nehratelné. Základní deska 47 °C (117 °F) Tohle jsou teploty když nehraju, když hraju zvedne se to až o 20°C MCP se mi pohybuje kolem 98°C, dále jsem vyzkoušel více programu na měření teploty, všechny ukazovaly stejné teploty. |
---|---|
30.06.2015 16:00 příspěvků:1 873 | Jestli jsi to vyčistil od prachu stejným způsobem jako "vyměnil" teplov. pastu, pak ano, pak to musí být pořád stejné. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.