24.09.2010 20:49 příspěvků:19 | Mam problem s pripojenim k internetu.Jedná se o to že co pul hodiny mi spadne net tak na minutu a pak zase naskočí zkousel jsem pripojovat rovnou pc bez routeru a pak s nim ale žádné zlepšení,ovladače jsem stahl nové mám i čerstvě reinstalovany system tak tim to taky asik nebude provider mi řekl že pry jsou určitě problemy u mě. Zakladní deska Gigabyte GA-M55S-S3 v1. nvidia nForce 550 Děkuju za odpovědi. A.C.A.B Policie ČR: Buzerovat a drát! |
---|---|
24.09.2010 21:10 příspěvků:118 | A od jakého poskytovatele je internet? Chtělo by to ještě upřesnit jaký modem/router používáš.. |
---|---|
24.09.2010 22:00 příspěvků:19 | <fieldset><legend>N3S4</legend>A od jakého poskytovatele je internet? Chtělo by to ještě upřesnit jaký modem/router používáš.. Tedka mam primo napojeny internet v pc a poskytovatej uz nevim jak se jmenuje ale dokud ho neprevzala ta firma tak se jmenoval Erkor A.C.A.B Policie ČR: Buzerovat a drát! |
---|---|
25.09.2010 09:42 příspěvků:118 | Aha, tak jestli je to přímo píchnutý do pc a vypadává to.. bude to buď chyba integrované síťové karty, a nebo to prostě vypadává u poskytovatele. Každopádně bych doporučil koupit samostatnou síťovku: TP-LINK TF-3200 za 99,- Kč Každopádně i ta levnější je výborná. A pokud by to dělalo i po zakoupení karty, tak bych podal reklamaci poskytovateli. |
---|---|