05.03.2017 11:43 příspěvků:24 | Mám problém ![]() |
---|---|
05.03.2017 11:46 příspěvků:4 972 | Entr, nebo kolečko myši. Toto není problém ale úvodní obrazovka. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
05.03.2017 11:55 příspěvků:24 | Ukáže se mi úvodní obrazovka s časem a datumem, stisknu enter mezernik atd. Obrazovka se stmavi ale nezobrazí se moje jméno ani Radek na heslo. ![]() |
---|---|
05.03.2017 11:56 příspěvků:24 | Po kliknutí neteří toto ![]() |
---|---|
05.03.2017 11:56 příspěvků:2 090 | Toto není úvodní obrazovka! Všimněte si ikon vpravo dole. Toto je přihlašovací obrazovka bez přihlašovací kolonky. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
05.03.2017 11:56 příspěvků:24 | Přesně tak a nevím jak to vyřešit |
---|---|
05.03.2017 12:12 příspěvků:757 | Máš v notebooku něco? Udělal bych čistou instalaci win 10! Podle prvního screenu sis nainstaloval 32bitový systém a okrádáš se zbytečně o RAM – použitelné 2,91GB !!! U HP stačí zavolat na infolinku a zdarma pošlou recovery DVD s instalací původního operačního systému. |
---|---|
05.03.2017 12:20 příspěvků:24 | Za 1. mám stolní PC a za 2. nemohu se přihlásit do PC |
---|---|
05.03.2017 12:22 příspěvků:4 972 | Pánové, já když zapnu PC, tak to mám naprosto stejné, pak kolečkem myši sjedu dolů, nebo nahoru a zobrazí se řádek na přihlášení. Tady žádná chyba není. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 12:29 příspěvků:24 | Ale proč, když mackam enter jezdím kolečkem atd. Tak se uvítací obrazovka přepne na login obrazovku a tam není nic jen 3 nebo 4 ikony v pravem dolním rohu a nechám to chvíli být přepne se to zpět na úvodní obrazovku s časem a datem kde je v právem dolním rohu jen 1 ikona |
---|---|
05.03.2017 12:33 příspěvků:757 | OK, že máš PC jsem si nevšiml. https://www.tenforums.com/general-support/16674-login-prompt-will-not-show-keyboard-mouse-wont-work.html Ptal jsem se, jestli máš něco v PC. Na čistou instalaci se nemusíš přihlašovat. Potřebuješ jen udělat instalační médiu. Ted píšeš z čeho? |
---|---|
05.03.2017 12:36 příspěvků:4 972 | Nastavil sis tam heslo? Tohle je divný. Já tam mám taky úvodní obrazovku a teprve když skroluji dolů tak tam je řádek pro heslo. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 12:41 příspěvků:4 972 | Po skrolování je tam takovýto obrázek /tento je z webu/ ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 12:41 příspěvků:24 | Vyřešil jsem to tak, ze bych byl stejně poté nucen udělat downgrade na W7, udělat bitovou kopii a dat zpět W10. Takže jsem se vrátil na W7 a teď to v pohode funguje. Teď zítra bych si mohl udělat bitovou kopii a provést poté čistou instalaci W10. Pokud mate nějaké rady, tipy tak napište. Rad je uvítám. Téma nebudu zatím označovat za vyřešené. |
---|---|
05.03.2017 12:44 příspěvků:24 | A přesně tohle se tam nezobrazilo |
---|---|
05.03.2017 12:45 příspěvků:4 972 | Dobře, ale podívej se zde na obrázky, že úvodní, vlastně správně zamykací obrazovka je bez přihlašovacího pole. Tudíž žádna chyba, ale normál. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 12:48 příspěvků:4 972 | Ještě jsem našel následující, ale u mne jakákoliv klávesa nefunguje, pouze Enter, nebo myšák. http://wintip.cz/453-jak-vypnout-zamykaci-obrazovku-ve-windows ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 13:15 příspěvků:4 972 | Ty ikony vpravo dole jsou zástupci aplikací pro rychlý přístup a lze tam nastavit aplikace dle potřeby. ![]() Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|
05.03.2017 14:15 příspěvků:24 | Ano, zamykaci obrazovka je bez okenka k heslu. Ale heslo se mi automaticky dalo když jsem se prihlasil k účtu Microsoft. Jsem na zamykací obrazovce, kde je čas a datum a jedna ikona. Zmáčknu enter, mezerník nebo popojedu s kolečekem myši a má se zobrazit mé jméno a kolonka na heslo, jenže mně se tam ani moje jméno a ani kolonka na heslo nezobrazovala. A ještě k bitové kopii systému: Lze ji udělat na USB, že ano? |
---|---|
05.03.2017 14:17 příspěvků:4 972 | Něco si dělal špatně, mě se to často také povede odkrýt až na 3, 4 pokus. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
---|---|