Nový PC

21.06.2009 19:15

´čau Sem tu nový a chystám se na vysvědčení si koupit nový PC. Na grafiku mě se dost líbí Gigabyte hd4650 http://www.asus.cd/graficke-karty/gigabyte-vga-ati-radeon-hd4650-1gb-ddr2-native-hdmi-r465oc-1gi/ ale cena 1300korun za 1GB se mě zdá málo. V čem je teda háček? Mám ji koupit nebo je to kšunt. Popřípadně jakou byste doporučili okolo 2tis za 1GB. Hrál bych na tom hry jako GTA a podobně. Popřípadně pouštěl filmy na Blue-ray v 1080p. Monitor se mě líbí Samsung t260hd. Ještě bych se chtěl zeptat na dobrou zakladní desku (nechci integrovanou grafiku protož je to škoda peněz a takový ty různý starý konektory na tiskárny, modemy a PS2, mohla by mít klidně zvukovku a sítovku, ale kdyby neměla nevadilo by mi však stojí pár korun, a měla by mít co nejvíc USB) a ještě bych se chtěl zeptat na procesor který by šel do ty základky (asi 2jádro nebo nevím co.) Potom bych ješte chtěl nejakou pořádnou tuningovou bednu ale ne zas drahou. Disky bych dal asi značkový Samsung po 500 nebo jeden 1000GB 7200ot. Mechanika by mě stačila normál DVD protože na blueray disky mám PS3 a tady bych přehrával jen stažený z trackeru. Tak děkuji a snad mě napíšete nějaký dobrý věcičky. Nazávěr bych měl ještě jednu otázku a to že bych si potom ještě chtěl koupit malí notebook na cesty na internet a nějaký filmy do auta a líbí se mě 10palcovka HP mini2140 tak jestli se vyplatí tedle drobek za 8tis nebo je lepší konkurence (acer, asus....)

Tak čau lidi a díky

21.07.2009 15:38

je mozny ze me tady vetsina ukamenuje, ale na paměti se moc nedívej to není rozhodující... to hraje v grafice roli jen takovych 10 - 15 %. Rozhodujse spis jakej chipset jestli chces do 2 tisic tak to si na plno nezahrajes. byt tebou tak si priplatim aspon 500 a jdu do HD4850 nebo do HD3870 sám se mezi něma ted rozhoduju.

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace