04.12.2015 17:29 příspěvků:6 | Dobrý den, poslední dobou mi začal zlobit PC především tím že se všechno načítá neskutečně pomalu a z HDD mi vychází divný klikací zvuk. Občas se mi PC ani nespustí s tím že není co bootnout, takže pravděpodobně můj HDD je kaput? Nenapadá mě nic jinýho pokud by to mohlo bejt něco jinýho tak mi dejte vědet. Nicméně kdyby bylo tak si pravděpodobně budu muset koupit nový, což je jasný ale nevím jak na to. Jak zjistím který spravný koupit a jestli je kompatibilní? Přemýšlím že k tomu bych koupil rovnou SSD ale asi nejdřív bych měl vůbec vědet co kupovat. Děkuji za radu. Můj PC: |
---|---|
04.12.2015 17:39 příspěvků:2 090 | Stáhni si Crystal Disk Info, spusť ho a vlož sem JAKO PŘÍLOHU (viz dole Přiložit přílohu) log pomocí Úpravy - Kopírovat. Pokud si nevíš rady s logem, dej sem alespoň zřetelný Screen výsledku toho CDI. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
04.12.2015 18:10 příspěvků:6 | Popravdě ten log je asi na tak 3 obrázky takže nevím jestli by to nebyl spam nicméně můžu ho sem přihodit prozatím tady je CDI. ![]() |
---|---|
04.12.2015 18:17 příspěvků:2 090 | To mi úplně stačí, ten HDD je zralý na hodně rychlé zálohování důležitých souborů a pak s ním můžeš začít trénovat hod diskem Jaký disk koupit Ti už poradili na PC-help, nemám s tím problém, souhlasím s nimi. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|