14.08.2015 14:06 příspěvků:4 | Mám novou sestavu starou zhruba půl roku a včera se mi vrátila z reklamace. Technici počítač otevřeli a řekli že to je vadný zdroj. Bohužel absolutně vůbec jsem nepobíral když se mi to včera při hraní stalo opět jako před reklamací. Je pravda že teď přes velké vedra mám v pokoji teplo a počítač jel dlouho ale i tak. Problém byl jen když jsem hrál hry tak po delší době počítač zamrzl a sekl se. Pomohl jen restart. Počítač se nepřehřívá protože se to stávalo i když byly teploty v pořádku.Ještě stejně tak jsem počítač čistil, zkoušel trošku zatlačit na konektory které nebyly pořádně zasunuté a podobné hlouposti. Všechny drivery aktualizuju. sestava: http://www.czc.cz/9vmdbaddc4ig78gn4kl60kqct3/seznam Napadlo mě jestli by to nemohlo bejt napájecím kabelem na zdroj. Je to totiž velmi starý kabel který se užíval ještě na prvním našem počítači a to bylo v roce já nevím 2006 nemám paru teď. a je to 10A a 250V. U dnešních kabelů jsem viděl nižší hodnoty tak nevím jestli si spolu nerozumí nebo co. Vážně nemám páru čím by to mohlo být. Čistil jsem ho, zkoušel jsem zkrátka hromadu věcí podle for a všeho .. byl bych rád za radu |
---|---|
14.08.2015 14:10 příspěvků:2 090 | Bohužel musím doporučit další reklamaci s tím, že výměna zdroje závadu neodstranila. Zdroj patrně vadný nebyl. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.08.2015 14:24 příspěvků:4 | A co ten kabel? Je to hloupost? O.o |
---|---|
14.08.2015 14:32 příspěvků:2 090 | Podle toho chování počítače na to nemá ten kabel nejmenší vliv. A pak: Kabely moc nestárnou, pokud nedošlo k mechanickému poškození, ten kabel Tě přežije. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.08.2015 14:36 příspěvků:4 | Stalo se mi to jen jednou. Dřív se to seklo a začalo to vrčet. Teď se to jen seklo. A když jsem ho zapl znova tak mi to hodilo update na nvidia driver Nevím ... |
---|---|
14.08.2015 14:46 příspěvků:2 090 | Pak nezbývá, než pokračovat v provozu a sledovat, co to bude dělat. V případě, že by se to nějak opakovalo, ozvi se znovu s přesným popisem chování. Jsme na českém fóru, tak laskavě pište česky, a to i s interpunkcí. Toleruji i dobrou slovenčinu, na dotazy, kterým kvůli absenci češtiny nerozumím, neodpovídám. |
---|---|
14.08.2015 14:53 příspěvků:4 | Fajn. Zatím jede. Třeba to vážně mohl být jen výkyv. Nevím, ozvu se! |
---|---|