Úvod > Fórum > Hardware > Grafické karty > Nová grafická a problém s vložením.

Nová grafická a problém s vložením.

18.08.2015 21:05

Ahoj,přemýšlím,že si koupím novou grafickou,jelikož mám starší...Hledal jsem a našel jsem http://www.czc.cz/msi-r7-250-2gd3-oc/139150/produkt ... Nevím zda mi půjde do pc,nevyznám se v tom moc... Ani nevím co mám za casku,pc jsem kupoval někdy minulý rok,jestli existuje program na zjištění motherboard nebo jak to je,určitě bych byl rád za odepsání apod. :-D

19.08.2015 06:14
ověřen

Komponenty v PC ti zjistí např program Speccy. Lze tam nastavit slovenský jazyk.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
19.08.2015 13:26

https://ctrlv.cz/KBcp ... Kdybych tam dal tu grafickou,šlo by to teda ? :-D

19.08.2015 13:34
ověřen

Obrázky můžeš dávat sem, jako přílohu. Já nevím zda by to tam šlo, nemohu najít tu desku. Počkej tedy na zkušenějšího kolegu, který se HW zabývá.

Ten Asus tedy nic moc. Nejspíš to nepůjde, ale vydrž.

Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce. Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google. Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci.
20.08.2015 05:17
ověřen

Z těchto informací to nezjistíme. Nejlepší asi bude otevřít PC. Pokud máš kvalitní foťák, tak vyfoť celou základní desku (nerozmazaně), pokud nemáš příliš kvalitní foťák, tak vyfoť jen oblast se sloty pro rozšiřující karty.

A když už budeš vevnitř, tak rovnou vyfoť štítek zdroje (čitelně).

Potřebuješ poradit se sestavením PC?? 1) Založ si nové téma s vhodným názvem - např: PC, 20000,- s OS nebo Nový PC na hry do 17000,- atp. 2) Pokud možno piš slušně, přehledně a s diakritikou. 3) Popiš co nejvíce své požadavky: - cena, použití PC - s Operačním Systémem (zkráceně OS) nebo bez - periferie (myš, klávesnice, monitor, atd.), speciální požadavky (bez HDD, prosklená bočnice, barevně sladěno, velikost). V případě upgradu staršího PC vypiš všechny komponenty včetně zdroje (výrobce a výkon) a jeho stáří.
20.08.2015 14:33

Jelikož jsem přemýšlel i nad novou sestavou,tak zda mám založit nové téma...Nějak do 20 000 +-...Něco kvalitního,chtěl bych tam hrát třeba i h1z1 na high,nebo i gta na high,kdyby to šlo (gta5)

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace