Úvod > Fórum > Hardware > Notebooky > Notebook pro strih videa, 3D modelovani; max. 17"; 15000 Kc

Notebook pro strih videa, 3D modelovani; max. 17"; 15000 Kc

11.02.2016 15:47

Zdravim,

chci si poridit novy notas. Krome normalnich veci, jako je sledovani videi nebo surfovani, potrebuju, aby take zvladal editaci videa, napriklad v Adobe Premiere, Adobe After Effects nebo upravu fotek v Adobe Photoshop. Nechci totiz behem renderovani u laptopu stravit mladi jako u meho dosavadniho Aceru Aspire 5738Z, ktery vubec nebyl na tyhle veci staven ani porizovan. Take od noveho notebooku ocekavam, ze bude umet svizne pracovat s 3D modelovacimi programy, hlavne Maya 2015/2016.

Zatim jsem jenom student, tzn. nehodlam laptop pouzivat k praci, takze nepotrebuji buhvijaky vykon, postaci mi, kdyz se nic nebude sekat a vsechno pujde plynule.

Co se tyce velikosti, bude mi stacit 15.6", nicmene se 17" se zlobit nebudu. Ohledne rozliseni bych si rad nechal poradit. Ted mam 1360 x 768, na ktere jsem zvykly a nevadi mi, ovsem nevim, jestli bude hrat nejak vyznamnou roli pri zobrazovani vyse uvedenych programu.

Vydrz baterie u me celkem nehraje roli, vetsinou jsem pripojeny k siti. Externi monitor neplanuju.

Rozpocet - jelikoz jsem chudy student, chci se urcite vejit do 15 000 Kc, ale cim mene, tim lepe.

OS: nijak nelpim na nejakem specifickem OS, pokud by to zbytecne nezralo vykon na animacich oken a podobne. Jsem ochotny koupit i laptop bez OS s tim, ze si tam soupnu Windows 7 64-bit.

Diky moc za odpovedi

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace