Úvod > Fórum > Hardware > Notebook Acer Aspire 5742G

Notebook Acer Aspire 5742G

06.01.2014 09:16

Cus mam takový problém a už si nevím rady tak se zkusí zeptat notebook mi začal neskutečně freezovat hry tak jsem ho přeinstaloval s tim že se to zpravý ale bohužel nic a je to znát i když pracuju ve windows na něco kliknu malinko se to sekne a pak se teprve dokonci to co chci nevíte někdo co by to mohlo být původně sem myslel grafika ale zkusil jsme i tu integrovanou i GF tak mě napadá poslední věc může být už špatný HDD ? mam ho cca 2 roky tak se mi zdá že je docela brzy na to aby odešel HDD

06.01.2014 11:07

Stahni hwmonitor a postni teploty. Obvykle pomuze poradne profouknout chlsdic, idealne kompresprem (samozrejme ho rozdelat, aby mel prach kudma odchazet).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
06.01.2014 12:17

Tím to není to už sem dělal několikrát i když je PC vypnutý zapnu ho a už je to pomalý když sem si našel program HD tune tak mi ukazuje že je poskozeny sektory takže to asi bude ten HDD ted zni otazka co se s tim dá dělat krom toho koupit nový HDD

06.01.2014 12:48

jestli jsou na jednom miste, tak dost mozna to dostalo ranu, staci vytvorit parttion pred a za tema vadnyma (aspon to tak delam), pokud ruzne po disku, tak odchazi a s tim asi nic neudelas, nez koupeni noveho.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace