Upoutávka
Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > Neviditelná aplikace krade focus

Neviditelná aplikace krade focus

29.06.2010 16:17

Ahoj, mám takový problém, který je více spíš to, že mě to otravuje než skutečný problém, ale věc se má tak.

Už nějaký ten týden se mi stává na stolním PC (os. Window Vista SP2), že spustím nějakou aplikaci, otevřu složku, zkrátka cokoli spustím, ale ve chvíli, kdy se nové okno s aplikací otevře, nějaká jiná (mně neznáma) a neviditelná aplikace ukradne focus z toho nově otevřeného okna (jakože už moje okno není aktivní).

Když jsem zmáčkl v takové situaci ALT+MEZERNÍK objevily se v levém horním rohu pouze možnosti Přesunout a Zavřít.

Přesunout fungovalo, pomocí kláves sem aplikaci přesunul a pak opět zmáčkl ALT+MEZERNÍK a kontextové menu se objevilo tam, kam jsem onu neviditelnou aplikaci přesunul. Bohužel, když jsem dal Zavřít, ono okno se nejspíše zavřelo, ale když opět něco otevřu, okno je tu nanovo. PC jsem zkontroloval na viry i spyware a zdá se být naprosto čistý.

Děkuju za radu

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace