24.11.2013 19:22 příspěvků:430 | Zdravím. Mám notebook IBM ThinkPad T43 s Windows XP Professional a přes USB připojenou tiskárnu HP LaserJet M1120 MFP. Včera jsem systém čerstvě nainstaloval se všemi ovladači, včetně těch pro tiskárnu. Zkušební stránka se mi úspěšně vytiskla a všechno bylo OK. Dnes jsem si chtěl vytisknout něco do školy a přišel problém, který jsem měl i v předchozí instalaci Windows - tisková fronta se ihned zasekne a nic se nehne (úloha nejde ani odstranit, samotná tiskárna také ne). Restartování spoolsv.exe a čištění cache (C:/WINDOWS/system32/spool/PRINTERS) nepomohlo. Tiskárna je funkční, scanner funguje, ale nic se netiskne. Absolutně nevím, proč to nefunguje, na desktopu se mi to nestalo ani jednou, na internetu s tím nikdo problém nemá a mě to už pořádně se*e. Díky za každou radu EDIT: Tak už se mi podařilo něco vytisknout. Zkoušel jsem náhodné věci (např. změnu tiskového procesoru) a jako funkční se asi ukázala kombinace tisku přímo na tiskárnu (neřadit do fronty) a přeinstalování ovladačů (což minule nepomohlo, respektive pokus o změnu zkončil kritickou chybou). Stále ale nevím příčinu a zda bude tisk funkční i zítra, takže to nebudu považovat za řešení. (P.S. Správcům fóra - nefungujou vám obrácený lomítka) little_wolf |
---|---|