26.12.2008 22:17 příspěvků:1 | ČAU. jednou zapnu komp normálka, zapnu hudbu. OK. Ale najednou se občas hudba zasekává. Někdy je to skoro neznatelný, někdy delší. Když zapnu nějakou aplikaci, tak je ten zásek delší. Ve hrách, na který mám HW úplně ok a který dřív jeli bez problému mi to dělá to samí. Vždy se to proste sekne a jede to dál. Nevíte co s tim pls? Mám windows XP, zkoušel sem chkdsk i defragmentaci i projet nodem ale nic nepomáhá. >( |
---|---|
23.01.2009 14:19 příspěvků:12 | Tak alespoň uveď jakou máš zvukovou kartu a základní desku. A vyskoušej úplně nejnovějsší ovládače to by mohlo pomoci. |
---|---|
28.01.2009 09:31 příspěvků:6 | Hoj. No zkusil bych být tebou ještě přeinstalovat ovladače u tvé zvukové karty(ale nejdřív odinstaluj starý), popř. stáhni nový a vyzkoušej je. A kdyby to nepomohlo tak potom by se to teoreticky dalo oblafnout tím, že nastavíš přehrávači nejvyšší prioritu v procesech(ctrl+alt+delete ). |
---|---|
20.05.2009 16:24 příspěvků:14 | jak je tu už psáno :nastav prioritu . a pak si vyčisti registr to taky hodně pomáhá. Google User
ATI Radeon user
Lineage 2 Player
_Obrázky z userbaneru nefungujou :] |
---|---|
31.05.2009 20:48 příspěvků:28 | S tím čištěním registru bacha .. tak to může dopadnout reinstalací celého systému .. což by taky mělo fungovat . Vyzkoušej nejnovější ovladače a určitě se ti to rozběhne jako předtím |
---|---|
02.06.2009 21:14 příspěvků:2 | <fieldset><legend>Saphire</legend>pak si vyčisti registr K cisteni registru neni zadny duvod a i obecne to je zcela k nicemu. Navic, jak spravne pise kolega, to muze dopadnout vselijak. |
---|---|