Úvod > Fórum > Hardware > Síťové prvky > network camera

network camera

03.09.2011 21:30

ahoj mam takovy problem

kdyz dam v mistech v siti zobrazit ikony v UPnP v siti

objeví se mi v sítí network kamera AXIS 221

která má svojí IP adresu a kdyz se snazim k ni pripojit zadá mně o login a heslo

žádnou takovou kameru nemám

jak je to možné ?? připojení k internetu je přes kabel.

04.09.2011 05:15

co mas presne za providera? kdyz das ping a tu adresu te webkamery, tak je odezva? ip adresa te kamery je jaka? staci napsat jestli je z vnifrniho rozsahu,nebo z vnejsiho.

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.09.2011 13:17

provider je star-mont, po příkazu ping to píše že vypršela časová odezva, ip kamery je :10.2.120.7.

04.09.2011 14:04

nemas ten pocitac po nekom? ze by predchozi majitel mel nejakou IP kameru a nepreinstaloval windows, ale jen smazal data co nechtel abys mel. To vypada ze tu kameru nekdou pridal rucne

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
04.09.2011 14:13

počítač je můj,má asi půl roku novou desku i disk, a window je tak 2 měsíce přeinstalovaný. dík za odpověd, moc tomu nerozumím, objevilo se to náhodou protože mi pořád padá připojení ale když dám diagnostikovat sít pote když se v prohlížeči objeví nelze připojit tak to většinou nic nenajde, někdy to píše zkontrolovat bránu firewall a to je vše. a tak jsem myslela jestli to nemůže ta camera co není moje nějak zpomalovat. sorry za amaterský přístup.

04.09.2011 15:47

nene, dobry. ta kamera se tam ale neobjevila nahodou

© 2007-2025 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace