Dotaz vyřešen reakcí: 02.05.2015 18:33
Témata diskuze jsou zamykána automaticky po dnech bez reakce.
02.05.2015 17:36 příspěvků:4 972 | Zeptejte se u Androidů, tyhle rady z trubek bych moc nebral. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
02.05.2015 17:44 příspěvků:1 873 | No stáhnul jsem to a zkouknul jsem gam ty soubory a odpovídá to, tomu návodu, takže si myslím, že když to dodržíš, mélo by to fungovat.. Jistě ověřit si to není nikdy na škodu .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
02.05.2015 17:51 příspěvků:4 972 | Ověřit si to je skoro nutnost. Nevím jak je to nyní s těmi návody na YT, ale v minulosti jsem se setkal s návody, které nejen že byly nefunkční, ale udělali jenom prasečinu. Bylo to ale u Win. A dovolím si tvrdit, že v tom byl úmysl - ne chyba. Nějaký "chytrák" dá nefunkční návod a potom se asi směje. Lidé jsou různí! Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
02.05.2015 18:33 příspěvků:1 873 | Tak už jsem si zmáknul i návod v češtině.. Pokud by byl zájem na tablet lenovo ideapad A1000_F .. Poradíme - posloužíme, zatím prakticky neověřeno, ale doufám, že komplet funkční.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
13.06.2015 04:39 příspěvků:282 | Moderace: Některé příspěvky byly mimo téma, došlo k jejich přesunu do nového tématu zde: www.pcforum.cz/forum/tema/8998/ správce http://www.pcforum.cz |
---|---|