23.04.2016 18:41 příspěvků:35 | Zdravím vás. již jednou jste mi zde pomohli tak bych se rad znova na vás obrátil a poprosil bych o radu. Na mém starším počítači kde mám windows 10 bych potřeboval nějak zaktivovat Net Framework 3.5 zkoušel jsem to přes : 1) Ovládací panely = programy a funkce = Zapnout nebo vypnou funkce systému Windows = aktivovat Net Framework 3.5 = provádění změn = Error 0x80070570 (Soubor nebo adresář je porušen a není čitelný. 2) CMD = napsat příkaz = DISM /Online /Enable-Feature /FeatureName:NetFx3 /All /All /LimitAccess /Source:C:Sourcessxs Zde jsem narazil na problém, že CMD mě nepustí na příkaz dism Error 740 (malé oprávnění((účet mám jako administrator s maximálníma právama)) 3) Instalace Net Framework 3.5 (oficiální instalace od microsoftu) při instalaci vyskočí tabulka že chybí software Net Framework 3.5 tak dám nainstalovat po stahování a instalování souborů mi vyjede zpráva: Nelze nainstalovat následující funkci Net Framework 3.5 error 0x80070570 úplně stejná chyba jako při povolování v ovládacích panelech po zavření okna se dostanu k čisté instalaci softwaru který mi napíše instalace se nezdařila. Pokud se někdo setkal s podobným problémem a zná řešení byl bych rád za každou pomoc. Předem děkuji za odpověď a přeji hezký zbytek večera. |
---|---|
24.04.2016 11:16 příspěvků:4 972 | Musíš CMD spustit jako Správce. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
25.04.2016 11:52 příspěvků:35 | Ano CMD jsem již spustil jako správce ale stejně jsem se dál nedostal hodilo to další error. |
---|---|
25.04.2016 11:54 příspěvků:4 972 | Zkusil bych odinstalovat všechny Frameworky, projel registry CCleanerem a nainstaloval vše znovu. Víc mne nenapadá. Vážení tazatelé, je-li to možné pak prosím piště česky, slovensky a používejte interpunkce.
Před dotazem si přečtěte manuál, případně se zeptejte Google.
Pokud vám někdo poradí, tak na to reagujte a poděkování také není od věci. |
---|---|
25.04.2016 17:41 příspěvků:35 | vše jsem zkoušel, ale nakonec nic nepomohlo. Pomohla přeinstalace systemu. nejspíš můžete téma uzamknout. Děkuji za rady. |
---|---|