11.01.2015 10:23 příspěvků:20 | Čaute všetci.Skúšal som napáliť názov Albumu v Nero9,našiel som ,len tesne pred napálenim cd /WAV/,sú dve okienka názov CD a Artist,vyplnil som obe okienka,ale PC neprečíta po napálení pri spustenom mediaplayeri ani jeden názov.Pritom mám kvalitnú napalovačku ASus,číta a napaluje všetko možné mimo Blueray. Ani cd player v hifi mi tie názvy neprečía a je na to vybavený. Moja otázka: treba ešte nejaké nastavenia v Nero 9? ,alebo treba nejaké novšie Nero,alebo použiť nejaký program ID3 Tag? Napalujem súbory,len WAV,alebo CDSF-originálne cd.,nie Mp3! Os win7.Hladal som nejaké návody aj na YouTube,ale nenašiel som. Dik za radu |
---|---|
11.01.2015 10:36 příspěvků:1 873 | Mrkni sem - jestli není zapotřebí jistý doplněk čti .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.01.2015 11:09 příspěvků:20 | Vďaka za link,tento český návod mi chýbal už ho mám aj uložený,našiel som na strane č22 "kartu zvukovej stopy" 6.1.1.1. ,tu sa dá nastaviť aj vzorkovacia frekvencia a 16bit,sú tu aj dva riadky pre názov albumu a interpreta.Skúsim to. Jaro |
---|---|
11.01.2015 11:59 příspěvků:1 873 | Ok, taky jsem na to tam mrknul Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
11.01.2015 19:55 příspěvků:20 | Skúsil som text albumu napáliť PC a CD player nič nenačítali.,ale keď som aj pozrel cez total commander napálené cd tak načítal,len "Track 01 až 14" cda a dátum 1.1.1995 kedy vznikla skladba. Niečo robím zle,ale neviem čo? |
---|---|
12.01.2015 19:19 příspěvků:20 | Možno je problém v tom,že je to trialová verzia? |
---|---|
12.01.2015 19:37 příspěvků:1 873 | To je možné, mám jen prastarou verzi a i tak jsem tohle nevytvářel, maximálně jsem nahodil nějaký název CD. Pročti si i toto je tam něco o konečném vypálení i o mezerách...možná to je ten problém. http://r.kody.sweb.cz/vypal/nero.htm Je to skoro až dole > vypalujeme audio.. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
14.01.2015 16:58 příspěvků:20 | Medzery mám dobre nastavené aj podľa tohto návodu,mám ešte plnú verziu Nero 11 ,skúsím sa pohrať ešte s cd textom v Nero11. |
---|---|
21.01.2015 18:58 příspěvků:20 | Zdravím všetkých. Mám už Nero 11 platinum s češtinou,, toto Nero11 sa mi celkom páči,skúsil napáliť názov albumu,cd rádio v aute ho načíta ,ale JVC hifi player nie.,niekde som čítal,že sú dva typy textov na cd,pravdepodobne ten môj player číta,len ten druhý typ písma,neche sa mi veriť,že by bol player pokazený,lebo číta cd hudbu perfektne,len tie texty nie.Asi to už nedoriešim. |
---|---|
21.01.2015 19:30 příspěvků:1 873 | Aha, to by mohlo být ono, zkus se mrknout blíž na to JVC, možná by se pak řešení dalo najít. Zkusím se na to taky ještě mrknout. Ps. Zkoušel jsi mu strčit nějaké origo CD, (třeba půjčené), přečte to ? Pokud třeba z několika orig. nepřečte ani ň, pak je v něm asi chybička .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
22.01.2015 17:16 příspěvků:20 | Svata asi máš pravdu bude v ňom chybička cd číta bez problémov,ale texty neukazuje JVC player,skúsil som originálne cd "Boston" ,žial texty neprečítal. |
---|---|
22.01.2015 18:17 příspěvků:1 873 | Hm, vypadá to tak.. Pokud jsem se díval na nějaké takové obdobné přístroje od JVC tak s tím nemají problém, doma má dcera taky nějakou xkombinaci od JVC a též bez problému. Že by to byl nedostatek už od výrobce nevím, možná by to chtělo se obrátit s dotazem rovnou na výrobce, nebo servis/prodejce ... Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|
23.01.2015 16:53 příspěvků:20 | Je to celkom inak ospravedlňujem sa,ten prehrávač nečíta cd text,len má pamäť na 30Cd ,to znamená,že si uložím meno cd albumu cez tlačítka na playeri cd memory v akom poradí chcem aby mi hrali skladby,pri vložení cd si ,len už nájdem daný album a ten mi hraje ako som si ho uložil.Preložil som si manual od cd a tak som to zistil. |
---|---|
23.01.2015 18:52 příspěvků:1 873 | Nojo, to je tak když prodejce nedává manuál v domácím jazyce... Kdysi dávno jsem tak koupil mikrovlnku a ani prodejce nevěděl jak funguje (nastavuje, atd.. dotekový displej), trval jsem na překladu manuálu, a dodal ho .. Pokud ignoruješ diakritiku - spisovnou češtinu, může někdo ignorovat tvůj příspěvek. |
---|---|