10.09.2009 21:21 příspěvků:2 | Kingston Data Traveller Secure / Kingston Data Traveller Secure Privacy Edition a chyba "Cannot initialize device connection!" po spuštění DTSP_Launcher.exe Dnes z ničeho nic všem našim zaměstnancům, kteří používají USB Flash disky Kingston Data Traveller Privacy Edition přestaly tyto fungovat - ačkoliv ještě včera s nimi nikdo neměl žádný problém. Všichni hlásili stejnou chybovou hlášku (ať už při automatickém spuštění, nebo po manuálním spuštění DTSP_Launcher.exe): Cannot initialize device connection! Chvíli mi trvalo, než jsem objevil příčinu "trucování" Data Travellerů, ale nakonec se podařilo: na vině jsou automatické aktualizace Windows Update, konkrétně jedna z následujících: KB971961, KB956844, KB968816. Bohužel jsem neměl už čas přijít na to, která konkrétně - uživatelé se vehementně dožadovali přístupu ke svým datům Nicméně po odinstalaci těchto aktualizací se Kingstoní Flash disky opět začaly chovat tak, jak mají a svoje data vydaly. Poslal jsem report i technické podpoře Kingston, ale než oni (nebo Microsoft) zareagují, chtěl jsem se o toto (dočasné) řešení podělit s ostatními uživateli. Pokud byste někdo měl čas a zjistil, která aktualizace výše popsanou nepřístupnost Data Travellerů způsobuje, napište to prosím sem do fóra! Nebo samozřejmě cokoliv jiného, co by mohlo pomoci závadu odstranit Neinstalovat, resp. odinstalovávat aktualizace není dlouhodobé řešení... _________________________________
moje hobby - záchrana dat, obnova dat |
---|---|