08.01.2011 17:37 příspěvků:4 | Zdravím, mám na Vás dotaz ohledně nepravidelných restartů PC. Poskládal jsem nový počítač a 14 dní běžel jako švýcarské hodinky. Pak se začal restartovat a to v nepravidelných intervalech. Někdy fungoval bezchybně 3 dny pak 2dny blbnul a tak pořád do kola. Jen pro upřesnění uvádím, že teploty všech komponent jsou v pořádku. Zjišťováno přes EVEREST. Ale zarazila mne jedna věc a to napětí na baterii BIOSU.. Hodnota 1,5V což je podle mě málo. A dále to v prohlížeči událostí píše kritické chyby a to " KERNEL POWER a PROCESOR KERNER POWER"" Podle mě to má něco společného s napájením procesoru,ale nevím.Hlášení odpovídá dobám restartu PC. Zdroj,paměti i HDD byl vyměněn za jiný a problém stále přetrvává. PC běžel na BurnIn Testu 169hodin a nevykázal žádné chyby ani na jednom z komponent. Z toho soudím, že asi bude špatná základní deska.Ale to je jen má domněnka. Děkuji za případné rady a návody co s tím. <span style="color:#0000FF">//Upraveno, příště nepoužívej tučné písm v celém příspěvku, když někdo bude vědět tak ti poradí a nezáleží na tom jak tlustým písmem sem dotaz vložíš. + odstraněno 6 stejných smajlíků nakonci přísměvku //Propi |
---|---|
09.01.2011 08:09 příspěvků:208 | Skús tam dat novší bios, máš tam orginálny kupení system windows?, môže bit aj nekompaktibilná pamet ram a to tiež sposobuje |
---|---|
02.02.2011 15:18 příspěvků:4 | Tak se to vyřešilo výměnou základní desky....Ta (nová) původní byla vadná. Začalo to vybíjet i baterku na desce abylo to čím dál horší.. |
---|---|