20.10.2012 13:26 příspěvků:4 | Zdravím všechny Pokusil jsem se přípravkem Xerapol vyleštit jeden škrábanec na leském LCD. Škrábanec sice zmizel a LCD zůstalo leské, ale leštěné místo má jinou "barvu" než okolní místa . Jde to vidět jen na černém pozadí a zatím se mi to nepovedlo vyfotit. Chci se zeptat, jestli to spraví třeba Displex, popř. jestli by to zakryla matná folie. Děkuji |
---|---|
20.10.2012 13:38 příspěvků:5 728 | pouzit xerapol na lcd displeje by me nenapadlo pouzivat.... spis bych to zkusil nejdriv otrit, napr. vodou, jestli to neni jen nejaka tenka vsrtva od toho xerapolu. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
20.10.2012 14:03 příspěvků:4 | Tak já ho taky nekupoval kvůli LCD, ale někde jsem určitě četl, že s ním jde i tohle... Bohužel jde/nejde. Vodou to otřít nejde... Pokud je to vlhké, nejde ten rozdíl vidět, proto jsem taky usoudil, že by to ta folie mohla vyrovnat. |
---|---|
20.10.2012 16:22 příspěvků:4 | Možná Xerapol vytvořil spostu mikroškrábanců, které teď odrážejí světlo jinak, než "nepoškrábaná" část. |
---|---|
24.01.2013 17:58 příspěvků:4 | Edit: Vůbec nejde o Xerapol, je to asi dáno typem toho LCD, protože na úplně stejném jsem to zkusil i displexem a mělo to ten samý efekt. Ale poučen z předchozí zkušennosti jsem leštil jen to co bylo opravdu nutné na co nejmenší ploše |
---|---|