22.04.2008 11:19 příspěvků:1 | mám problém kterej mně štve,,čas od času mi zničehonic pc vypne,,po znovuzapnutí mi vůbec OS ani nenaběhne a dioda na monitoru jen bliká,dám mu vždy jednodenní odpočinek a pak zase frčí bez problému...po odejmutí case a zapnutí se po chvilce ozve takové málo slyšitelné zasyčení od desky a pc ani nenaběhne,vrčí sice dál ,ale prostě je mrtvý a dioda na monitoru jen bliká a bliká a bliká...zkoušel sem odvézt pc k odborníkům,ale potřetí návštěvě už sem se cejtil trapně,protože u nich to fungovalo normálně!pokaždé sem ho přivezl domů a pc bez problémů běželo,ale ty jednodenní anomálie mně fakt se*ou ptám se..kde bych měl hledat chybu?u zdroje?desky?kondenzátory ani nic jinýho nafouklý či jinak zdeformovaný není,speedfan ukazuje standartní teploty.. podotýkám že sem vyzkoušel pc na všech zásuvkách(kvůli podpětí sem si je i přeměřil,ale sou ready ) v bytě,ale kde mi další pc normál běžej tohle se ani nehne ,je to teda starší spíše "raritní" pc,ale na ten surf to stačí.. MB MICROSTAR 6378- ViaKLE133 VGA mATX ScA CPU Amd Thunderbird K7 900 mám podezření na ramky +zdroj..potvrdíte mi to?dík |
---|---|