16.11.2013 20:55 příspěvků:2 | Ahoj! Mám Trascend Storejet. Cca dva týdny jsem ho nepoužívala. Předtím běžel v pořádku. Když jsem ho chtěla před dvěma dny připojit (mezitím mi nespadl, nic takového), tak se nejdřív několikrát objevilo okno s žádostí o formátování. To jsem nepotvrdila. A následně přestalo vyskakovat. V disku vždy po připojení do počítače přibližně 30x cvakne, pak přestane cvakání a disk se točí. Ale ve správě zařízení se neobjeví. Flashka v tom samém usb funguje. Zkoušela jsem všechny usb porty na noťasu i jiný notebook a nic. Bylo mi řečeno, že by to mohlo být i kabelem. Ten mám s dvojitým usb. Jenže žiju teď v zahraničí a za nic na světě ho tu nemůžu sehnat. Kamarád mi taky tvrdil, že by nějak měly jít odinstalovat jeho ovladače z počítače, i když právě připojený není. Poradí mi někdo? Nebo nějakou jinou radu? A takové to, ať se s ním rozloučím, slyšet nepotřebuju. Díky |
---|---|
17.11.2013 07:31 příspěvků:5 728 | Tim dvojitym kablem mam chapat usb3? Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|
19.11.2013 16:35 příspěvků:2 | Nn, mám na mysli tenhle kabel: http://eshop.novacom.cz/kabel-usb-y-2xa-b-mini-45cm-08-5362-_d171875.aspx Dnes jsem jej sehnala, ale ani s ním se mi disk nerozběhl.. |
---|---|
19.11.2013 16:58 příspěvků:5 728 | asi odesel do kremikoveho nebe ;) to cvakani je obvykle spatnym diskem. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|