23.11.2013 10:48 příspěvků:1 | Zdravím, mám problém s tím, že když chci spustit novou hru NFS: Rivals, tak proběhne intro, chvilka načítací obrazovky hry a potom hra vyhodí chybovou hlášku: DirectX function "device->CreateBuffer(&dxDesc, 0, %buffer->m_buffer)" failed with E_OUTOFMEMORY ("Direct3D could not allocate sufficient memory to complete the call."). GPU: "AMD Radeon HD 6850", Driver: Unknown. Free virtual memory: 67216kB / 2097024kB. Total resource memory: 0kB. Make sure you have a supported graphics card with at least 512MB. Chvíli jsem hledal řešení na netu a došel jsem k závěru, že musím nejdřív aktualizovat ovladače na grafickou kartu. No, a tady je kámen úrazu. Kdykoli totiž zkouším aktualizovat svoje drivery na AMD Radeon HD6850 -samozřejmě z oficiálních AMD stránek- přes jejich instalátor, tak ve fázi, kdy dojde k samotné instalaci toho driveru mi to vyhodí chybu: Nelze najít soubor INF. Takže to tu nejdůležitější část přeskočí a nainstaluje mi jen a pouze ty věci okolo, jako je directX, net framework atd. Již dříve jsem se potýkal s tímhle problémem, že mé drivery jsou zastaralé - vyřešil jsem to tak, že jsem si udělal bod obnovy systému pro jistotu, potom ve správci zařízení jsem odebral grafickou kartu z počítače a odinstaloval její SW, a pak po Vyhledání změn HW se automaticky nainstaloval nový. Problém je v tom, že pokud to zkusím takhle udělat teď, tak mi to sice napíše, že byl nový driver nainstalován, ale ve skutečnosti žádný nainstalován nebyl - pořád mi zůstává obraz v rozlišení 800x600 a mé obvyklé 1920x1080 se ani nenabízí v možnostech. Proto jsem se tedy bodem obnovy před tím harašením ve Správci zařízení (ještě že jsem ten bod udělal, nevím jak bych mohl pracovat v 800x600)vrátil do sice starého ( cca tedy ten měsíc ), ale "fungujícího" driveru. Prosím tedy o pomoc, jakým způsobem bezpečně aktualizovat drivery, aniž bych musel formátovat PC, reinstalovat OS, kupovat novou grafiku atd.. Velmi děkuji za jakoukoli pomoc, budu rád když to konečně vyřeším Přikládám obrázek onoho aktualizování přes oficiální Catalyst, začernil jsem verzi, protože tento screenshot jsem nepořídil já a verzi mám jinou, tak aby to nemátlo. Ale problém mi to děla naprosto stejný (zkoušel jsem mimochodem i v oné fázi, kdy jsem byl v "režimu" 800x600 a pokoušel se přes Správce zařízení aktualizovat driver automaticky - a se stejným výsledkem.) |
---|---|