Úvod > Fórum > Software > Windows všeobecně > nelze se přihlásit do systému Windows 8

nelze se přihlásit do systému Windows 8

02.11.2013 08:03

Po obnovení počítače do stavu před týdnem mi naběhl Windows a po zadání hesla které je spravne to chvilku píse prihlasuji, o vteřinu později ze se odhlasuji a naběhne zase do přihlašovacího formuláře. Heslo je urcite dobře, ptz když ho schválně zadám špatné tak mi to napíše ze heslo není dobře. Windows 8 mi nabiha tak rychle že není šance spustit nouzový režim přes shift f8. Prosím o jakoukoli radu. Jsem v zahraničí a nemám k dispozici jiný pc abych si udělal třeba bootovaci usb nebo tak něco. Pc nemá CDROM, jde o Samsung series 9.

02.11.2013 10:08

ahoj, co tohle, snad to pomůže

https://account.live.com/resetpassword.aspx

resetovat heslo přes jiné zařízení, to jediné mě napadá (mimo servisu, či nové instalace win :-D )

02.11.2013 10:09

jestli se tam opravdu nemuzes dostat pres shift+f8, tak zkus pri bootovani vypnout ntb, mela by pri nasledujicim pusteni vyskocit tabulka s nabidkou na opravu systemu nebo bootu do nouzaku (na win8 jsem to nezkousel, win7, win vista a winxp to udelaj).

Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé)
© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace