20.07.2013 12:21 příspěvků:1 | Dobrý den, asi týden zpátky mi přestalo fungovat připojení k síti. Jsem připojen k modemu (huawei, o2) přes router(zyxel). K modemu je připojena ještě TV a pár tiskáren. Když vypnu a zapnu modem nebo router, tak se mi síť vyhledává (modré kolečko), ale nakonec vždycky zůstanu u toho žlutýho trojúhelníku. V poslední době jsem zkoušel hodně věcí s pc kvůli erroru, který mi to házelo u pár aplikací, několikrát jsem obnovoval systém a nakonec jsem včera přeinstaloval Win7, ale pořád stejný problém. Počítač připojený k modemu (MAC OS) funguje bez problému. Přes router nefunguje ani tiskárna, všechno připojený přes modem ale funguje, nemohl se mi třeba přenastavit router, nebo něco takovýho? Kabely jsem zkontroloval několikrát... Díky, |
---|---|
20.07.2013 20:01 příspěvků:5 728 | zkus administraci v routeru, jestli nemas nastaveny moc nizky pocet pridelovanych IP adres. Na PM neodpovídám, do podpisu se snažte dávát co nejmenší písmo (místo výchozí dejte drobné nebo malé) |
---|---|