Úvod > Fórum > Ostatní > Nejdou spustit ikony ve windows 7

Nejdou spustit ikony ve windows 7

11.11.2013 22:09

Ikony ve windows šly spouštět střídavě někdy třeba nabídka start šla a nešlo zas na intenetu uzavřít okno a pak zas něco šlo a zas něco ne střídá se to a to platí u každé akce jde to střídavě tak po desítkách vteřin a někdy minutách nějaké ikony jdou a nějaké ne.Tak jsem chtěl formátovat disk jako s bootovacího cd a normálně tam mi nešlo odkliknout abych se vůbec dostal k instalaci a to jsem zkoušel několik pokusů.Tak mě náhodou napadla věc nneboť jsem byl v koncích,že jsem vyndal baterii ze základní desky a rebootoval bios a už mě to k instalaci a formátování disku pustilo,tak jsem formátoval disk a znova nahrál windows7 a teď se mi stal ten samý problém po dvou dnech.Ani bych sem nemohl napsat ale pomohlo zas vyndání baterie ze základní desky a rebootovat bios.Máte nějaký rady,zkušenosti nějakou pomoc jak tento problém vyřešit?Mam základní desku gigabyte B75-D3V a nově koupený pc po dílech.

12.11.2013 10:11

pokud máš ty díly + desku novou, nebál bych se reklamace, protože bych to tipoval na chybu v řadiči USB, nebo něco s můstkem, takže hw problém který neopravíš

© 2007-2024 PCforum.cz, všechna práva vyhrazena, veškeré informace zde uvedené jsou bez záruk, podmínky užití, kontaktní informace